nak join? klik banner ni yer

Tuesday, October 20, 2009

@ Baby in Gown Contest

Kali ni nak join plak contest Mamaalieya a.k.a Miera. Dah lama nk join contest Miera ni cuma dok menunggu foto terkini dlm kamera hubby jer..Smlm dah upload, so harini leh lah buat entry untuk contest ni..Baby in Gown Contest.



Nama Baby: Arifa Dalila
Umur: 1 tahun 1 bulan
Tarikh Lahir: 23 Sept 2008


Gambar Dalila di atas di ambil pada awal bulan Oct, semasa menghadiri konvo Acu nyer di UUM.
Sementara menunggu majlis konvokesyen tu habis.. kami anak beranak sempat lah bergambar. Nanti Ibu citer next entry yer..entry kali ni kena fokus untuk contest dulu.
Dalam gambar yg dipilih diatas, Dalila sedang 'menari' sambil Ibu bertepuk2 tangan. Memang tak de satu pu gambar yg dia tgk kamera masa tu...tak pe yer Miera.. akak semangat nak join jugak! hihihi

Semua syarat2 rasanyer dah penuhi:
dah jadi follower
dah add link blog beliau kat bloglist
dah letak banner yg ber'link'
dah tinggalkan entry kat blog beliau

So, akhir sekali nak ucapkan SELAMAT HARI LAHIR pada Miera pd 28 Oct nanti. Semoga panjang umur, dimurahkan rejeki, dan berbahagia di samping keluarga tersayang.

Tarikh tutup contest ni pada 28 Oct 2009.

11 comments:

Intan said...

Cute sungguh dalila nie...cantek sgt gaun dia tu, kena lak dgn si pemakainya yg manis :)

Gud luck ye sayang!

ibu emy efy eqy said...

♥ Alahai Comelnya ♥ Dalila ♥... Siap buat tocang lagi.

♥ Cantiklah Gown Dalila. Small sweet flower.

♥ InsyaAllah Dalila boleh menang "Baby in Gown Contest" ni. Acik Wa doakan ye.

Gieyana said...

Gd luck yer..:D

Suhana Shahril said...

Ish..ish..comei sungguh ler anak dara sorang ni!Geram lah achik ana kat Dalila ni.Pakai gaun labuh lak mcm princess.

nza said...

Good luck..comel sungguh!!!!

AziE-rAh said...

Ala... Comelnyer...
Sure lagi cute bila dia tgh menari.
Anyway gud luck! Imran x leh join, coz dia tak pakai gown. Hehehehe...

Mrs. Adz said...

al cutenye dia..leh menang ni..siap tersenyum lagi..tapi dalila tak pandang kamera je..good luck ye sayang

10 said...

ewah2... dalila tgh menari ek... comeinya... gaun pun cantek... pink lagi... semoga berjaya ek...

Mardiana Alias said...

Salam...

Rajin Min join contest ye...cantiknye Dalila pakai gown pink tu...siap menari2 lg ye...
Good Luck dear...

Mama-Danish & Sarah said...

gud luck dalila...

cutenya hai ngan gaun pinky tue...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

good luck arifa dalila..comey nye bila dah bleh jalan2 nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...