nak join? klik banner ni yer

Friday, October 16, 2009

@ Sedang Berlatih Berjalan

Hehehe...sebenarnyer video ni di rekod pada malam hari Rabu (14hb) selepas Ibu ambik gambar Dalila dgn hadiah birthdaynye (yg telah diceritakan pd entry kelmarin). Tak sangka juga Dalila boleh ulang bertatih non-stop sebanyak 4 kali, Bila dia sampai kat Ibu, Ibu angkat balik dia kat depan TV suruh dia bertatih lagi...sambil tu kena lah pancing dengan nyanyian merdu bak buluh betung Ibu tu...baru dia mau bertatih.. patut lah berat badan dia naik sikit jer minggu lepas...8.6kg jer...nak berjalan yer..

Sempat upload 2 video saja, lama bebenor nak menunggu upload ni pun!


video



video




p/s: to Aten: tu CD aten tu...Dalila sdg pakai...hihihi

15 comments:

Wan Anis Sorfina said...

tahniah!!!! go dalila! go!

Naz-Segalanya disini said...

wah..terernyer dalila..rikazz dah pndai 5lgkah..msk 9bln mls plak..asyik tggu tgn kiter je

CuTeMiUt78 said...

wah.. dah pandai nak bertatih2 ya... ala2 tomey nya tgk

YatieJay said...

Tahniah Dalila....aunty tumpang happy!

Min...kena selalu watch out dia lepas ni, bila dah ada kaki lebih panjang langkahnya...dan banyak lah projek2 rahsia lain...heheee....

Mama-Danish & Sarah said...

cepatnya dalila dah nak pandai jalan....nanti leh main kejar2 ngan ibu ya...

anis said...

dh pandai jalan yeee...bestnye...comel dalila bertatih :))

Mardiana Alias said...

Salam IbuArifa...

Lama akak tak jenguk blog Min ni...Sampai Dalila dah pandai jalan pun..Alahai cutenye dia jalan terkedek2...Pasni Dalila belajar berlari plak ye...

Putra Mama said...

slow n steady jer die jln.. fawzan kalo jln, kelam kabut... bile dah sampai kat kiter tu bkn main hepi.. ;)

Mrs. Adz said...

ala bestnye nengok anak dara ko ni dah pandai jalan..sedap suara ibu dalila ni..lepas ni kurus la ko,ngejar dalila je..hihiii

Jiey^Mien said...

wahhh.. good job dalila!!
nnt ajar ian sekali tau..
=)

Nadiah Sidek said...

wah...tak lama lg laju la tu berjalan & berlari. jenuh la ibu nk mengejar nnt..hehe

MeL said...

congrats dalila! tateh dia sama cm mika jgk. tp mika still prefer merangkak lagi..

AziE-rAh said...

Hai, Comel nyer dalila tatih. Terkedek2 mcm Imran jugak. Hurm, Imran dah makin cekap.. Dalila mcm mana? Nnt blh lawan lari dgn Imran.. Hehehehe... Neway happy birthday yer dalila... Imran tgh menghitung hari... ;)

10 said...

alahai... dah bape ari x tgk dalila cute ni...

waliq hawa x p bayar bil celcom lak... x leh la nk bertenet... lgpun line celcom tu x bape ok la kat cni... skrg dh tukar baru... try maxis lak... hihhihiiii...

dalila dh pandai berjalan ek... bagus la... hawa pn sama gak... lum sempat update lagi... nanti bleh la main kejar2 ek...

cewah... dh bape koleksi cd dalila? suka x cd tu?

Intan said...

Caiyok caiyok dalila sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...