nak join? klik banner ni yer

Sunday, December 6, 2009

@ Seindah Butterfly Giveaway kategori (B)

Lagi enrty contest..tp entry ni dah dekat tarikh tutupnyer hari ni- 6 Dis ni. so Ibu tak leh nak tangguh2 lagi...tak leh nak merapu2 lagi yer.. kena fokus pada syarat2 penyertaan yg di perlukan...nk tahu lebih lanjut tentang contest ni.. sila KLIK SINI ye.



Nama: Arifa Dalila
Umur: 1 tahun 2 bulan

Arifa Dalila merukapan anak yg ceria dan senang berkawan dgn sesiapa, tak kiralah sama ada "aunty" atau "kakak" yg yang mendekatinyer.. sekarang dia sudah ligat berjalan sana sini. Memang penat lah mengejarnyer kalo kita biarkan dia 'lepas' diluar rumah. Giginyer skrang sudah ada 10 batang, 8 dibahagian depan dan 2 gigi garham di kiri dan kanan-bahagian atas. Dalila sudah makan nasi biasa, tp still makanan kegemarannya adalah bubur nasi + carrot+ brokoli+ayam.

Aksi yg selalu dia lakukan sekarang adalah..pura2 nk gi jalan/nk keluar rumah..padahal kami tak nak kemana pun. Dia ambik handbeg Ibu atau bag duit Ibu, sangkut kat lengan dia pastu pi kat pintu...lambai2 sambil sebut "..byeee...byee"..tak pun dia naik atas basikal pink roda 3 dia tu...sambil " byee..byee.." hihihihi...ada2 saja lah Dalila ni. Ibu harap anak Ibu ni akan sentiasa sihat dan ceria dan dilindungi Allah selalu dari segala marabahaya...amin..




Hadiah menarik tajaan blog TOKEYBAJU yang sangat menarik menanti bagi contest ini.

Ibu amat berkenan sangat dgn 3 design yg ni:



cantik2 kan..


Photobucket

6 comments:

Mrs. Adz said...

amboi,anak dara ni..cantiknya dia..pandai dah nak g jalan ye..dah pandai kayuh basikal ke..eisya nak tumpang boleh..

good luck dalila..

miera said...

gud luck yer dalila..

Mama-Danish & Sarah said...

gud luck min.... rajin sungguh join kontest yea....

insyaallah, ada rezeki sangkut gak nanti.....

:: butterfly :: said...

gudlak yer ;)

10 said...

wah... contest lagi... mudah2an menang ek...

maya amir said...

die mmg suke jalan ye.. mesti mama ngan ayahnye suke jalan nih..ok2..all the best k:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...