nak join? klik banner ni yer

Wednesday, December 23, 2009

@ Nangis Contest by Mummy Ariq

Still dalam mode nak join contest...daripada blog Ibu 'bersawang' tak update2.. baik suka2 Ibu masuk contest..boleh tambah kenalan.. menang ker kalah ker..itu semua rezeki Allah nak bagi kan..

Kali ni contest Nangis by Mummy Ariq pulak :)

Klik banner ni untuk maklumat mengenai contest ini ;)

Dan gambar Dalila yg ini pilih adalah'..
*
*
*
*
*

Nama anak: Arifa Dalila

Umurnya: 15 bulan

Gambar nangis ni diambil disuatu petang dalam bulan syawal yg lalu, ketika Ibu sedang sibuk memasak + melayan tetamu sewaktu "mini open house/birthday party Dalila". Rasenya Dalila menangis sebab mengantuk dan letih tak tidur2 sejak tengah hari lagi..kesian Dalila haritu..




Photobucket

9 comments:

[-suziey-] said...

tomei tomei..good luck dalila arifa:)

naurah makwa said...

hehe..cutenya muka dalila tgh nangis..gerenti akak menang punya..

10 said...

alahai... nangis ek... siap ada titik2 mutiara berharga lagi... mudah2 menang ek... dalila nampak cute sgt tau...

Mrs. Adz said...

dalila,nangis..ala kesiannya..tapi still cute lagi..good luck dalila sayang

Mama-Danish & Sarah said...

alahai...sedihnya tengok dia nangis camtue.....

ngantuk sangat dalila ya...

gud luck utk min....

nurulayuni said...

slam..
alahai chumell la..nnages pon maintain chumell lg ni..
gud luck dalila.

Yan said...

ngspun comei tau

Ummi Salsabila said...

alololo..nangis meleleh2 dia.comel2..hikhik

Intan said...

Cute nya dia menangis...mcm nie leh nanes sllu lah sayang :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...