nak join? klik banner ni yer

Friday, December 25, 2009

@ MedaiStore Lucky Draw

********sticky mode entry until 25 Dis 2009*******



Lagi satu contest yg menarik perhatian Ibu hari ni..tak perlu pening2 nk cari2 gambar Dalila untuk contest ni...senang!!!

Yerlah..dah nama pun LUCKY Draw kan.. harap ada lah "LUCK" untuk entry ni ...hihihi..

Bagi sesiapa nk join juga contest lucky Draw ni..sila ke sini yer..medaimedai.blogspot.
dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 25hb Dis 2009 ni jer..

Selamat mencuba..


Photobucket

4 comments:

naurah makwa said...

kagum ngan akak..rajin masuk contest.naura teringin nak masuk.tp 2/3 hr pastu mesti lupa punya..

10 said...

mudah2an kali ni ada la 'luck' kak min ek... aminnnn...

nikhazifah said...

salam, saya dah terjah. gud laq!

mamaMUHAMMAD said...

rajin betul ibu join contest..
alahai sy ni x pandai nak join contest2 yg ada.

gud luck =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...