nak join? klik banner ni yer

Friday, December 25, 2009

@ Lady In Red Giveaway

Lagi entry contest..


Dah lama nampak contest ni..Lady in RED Giveaway yg dianjurkan oleh kak Fida. Ingatkan tak leh join dah contest ni sbb dok belek2 dlm folder pic...memang tak de gambar Ibu in RED!!.. rupa2nya memang dalam almari baju Ibu pun tak de baju warna merah pun w/pun sehelai t-shirt...nnt kena lah cari sepasang..kalo hubby tak mo pakai kaler merah pun...Ibu leh pakai sama dgn Dalila...Kalo nk beli baju...mata Ibu dok berkenan warna meroon jer selalu :P

Eh..berbalik pada contest ni td..Ibu hanya ada pic kawen jer yg "in RED". Maka gambar yg Ibu pilih untuk contest ni adalah..


Tarikh tutup contest ni pada 9 January 2010 nnt. Klik SINI untuk maklumat lanjut.

akhir sekali nak ambik kesempatan untuk mengucapkan...

SELAMAT PENGANTIN BARU
buat Abang kak Fida dan bakal Isterinyer pd New Year nnt.. semoga berkekalan dan berbahagia sampai akhir hayat.

Photobucket

10 comments:

Mrs. Adz said...

mak oi..artis mana ni..cun beb.cantik ibu dalila ni..macam anaknya juga..hihii..

good luck..aku rasa mcam leh menang je..

Intan said...

Fuhhhh....cungggg tuh! Gud luck min :)

YatieJay said...

Min ke gambar tu? Lawanyaaaa.....akak hampir tak cam! Memang naik seri pengantin tu.....

firahadifa said...

ok.. da review... good luck!

10 said...

lainnya muka kak min... ingatkan awekzzz mana tadi... good luck...

CuTeMiUt78 said...

alahai tomey n cantiknya.. sama la ngan kita.. tak byk baju warna merah.. ate tak berapa minat la warna merah ni.. good luck k

miera said...

Cantik nyer kak min...cam artis lg...gud luck yer..miera pun nak join gak la...ngeh..ngeh..

mamaMUHAMMAD said...

cutenye ibu..macam barbie pun ada
patut la dalila pun cute.. mcm ibu dia

Jard The Great said...

uwaaaaaa.. cun nya! eehehe... mcm patung!

Mardiana Alias said...

cunnye gambar kawen Min...canteks sgt...patut la Dalila pun cumil...ikut muka Min kan...?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...