nak join? klik banner ni yer

Friday, December 4, 2009

@ Customized Felt Tshirt

Berkenan sgt bila tgk contest kat blog TiniHani ni.. macam teringin nk oder pun ader gak.. leh buat t-shirt family Ibu arifa nnt. Tapi sebagai permulaan dan disebab kan tarikh contest ni lum tamat lagi..baik Ibu try-(mana tau ada rezeki boleh menang) untuk contest ni...hehehe..

dan perkataan yg Ibu nak: Arifa Dalila ...with pic: 1 rose and 3 small 'love'

okey..tu aje..senang kan..sape2 nk join masih sempat lagi..sebab tarikh tutupnyer 15 Dis 09 ni


Photobucket

7 comments:

E.L.I.Z.A said...

haah la..lawa...nk tgk la blog dia sat =D

AkMa said...

lawa la tshirt ni..nak tengok gak la..mana tau kut2 leh order..hehehh

nadnye said...

nak jugak :>

Mrs. Adz said...

good luck dalila..

10 said...

cantek la tulisan kat baju tu...

Nadiah Sidek said...

rajinnya la ibu dalila ni join contest. ummi safiyyah ni 1 contest pun tak join lg. angin rajin tak kunjung tiba lg! ehe..

good luck ye! ;)

Ibu Ayra said...

gudluck min... kak ros nak join jugak contest nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...