nak join? klik banner ni yer

Thursday, December 24, 2009

@ Happy Anniversary to Me :)

Hari ini, 24 hb Dis 2009 merupakan
kali ke-3

ULANGTAHUN PERKAHWINAN Ibu dan Abah.




ALHAMDULILAH...SYUKUR :)

kerana masih berkesempatan serta masih diberikan nafas untuk menyambut 3rd wedding anniversary pada kali ni.





cepat jer kan dah 3 tahun...Dalila hari ni dah pun berumur 1 tahun 3 bulan.

Gambar2 di hari ini (24 Dis) tetapi pada 3 tahun yg lalu (2006)....




"Semoga rumahtangga kita sentiasa bahagia sampai akhir hayat, dimurahkan rezeki, di berkati Allah selalu...aminn... :) "



p/s: Rasanyer ramai juga kawan2 blogger Ibu yg menyambut anniversary pada tarikh ni kan... 24 Dis...esoknyer 25 Dis...cuti hari Natal...yey!

p/s: Last year we all gi bercuti, tidor 2 mlm kat hotel...this year Abah tak kasi 'klu' apa2 pun lagi...waaa..


Photobucket

33 comments:

rieda96 said...

happy anniversary ibu arifa.. semoga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat.. kena tambah ahli keluarga lagi ni...

~Ifa~ said...

happy annivesary kak.lawa la pic akak.suka tgk.

naurah makwa said...

selamat ulangtahun perkahwinan kak..

Putra Mama said...

hepi anniversary.. sgt ayu la gmbr pengantin tu... ;)

Mama-Danish & Sarah said...

happy anniversary dik...

moga ikatan perkahwinan ini berkekalan sampai ke akhir hayat...

suka tengok pict. memula tue, cool jer min ya....hehehe...

miera said...

happy anniversary..moga berbahgia hingga keakhir hayat...

p/s:-kak min cantik masa pakai bju color merah tu...cute..nampak lain ler..

ema82red said...

tahniah ibu... semoga bahagia selalu...

MRS. K said...

hepi aniversary daer

Mrs. Adz said...

Happy anniversary my friend..moga apa yang diimpikan tu akan tercapai dan dapat tambah anak lagi..

cantik la pic tu semua..paling suka yang ko pakai baju warna merah tu..memang cantik..nampak kurus je ko masa ni..hihi..

ade la suprisenye nanti tu..ko tunggu je ye..

Nadiah Sidek said...

happy anniversary! smg berbahagia sehingga ke syurga.. :)

[-suziey-] said...

happy anniversary ibu arifa:) semoga kekal abadi:)

E.L.I.Z.A said...

happy 3rd anniversary!
eli doakan awak n hubby bahagia hingga hujung nyawa ☺

Noy said...

happy anniversary..semoga kekal bahagia hingga akhir hayat...

JaNnAh said...

Happy Anniversary.. Moga berkekalan hendaknya..

LIP said...

happy anniversary to u guys...

Ibu Ayra said...

happy anniversary min...
semoga ikatan murni nih akan berkekalan sampai kek hujung nyawa..amin...

Wan Anis Sorfina said...

how sweet couple both u!.. happy anniversary.. smg perkahwinan dilimpahi dgn rahmatNYA dunia & akhirat, ameen!

Sari said...

salam n tahniah....
kejap jer masa brlalu kan...
akak smbut semlm..23 hb (hari nikah, kenduri hari krismas) alhamdulillah ulangtahun yg ke 16 tahun...
sama2lah kita berdoa utk yg terbaik yer..aminnn

Yan said...

hepi eniverseri dia..
comel la awak... ehehehhe

gee ryder said...

hepi anniversary!
moga berkekalan hingga ke akhir hayat...

cantik2 la gmbr kawin u....ayu jer :)

Mardiana Alias said...

Salam Min,

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke3...
Semoga berbahagia ke akhir hayat...
Lebih kurang le tarikh kita Min...akak 26 Dec 2006.

kakyong said...

sweet nyer ibu arifa masa hari nikah... ;)

semoga berkekalana hingga ke akhir hayat... take gud care of ur happy family....

Ummi Salsabila said...

happy 3rd anniversary..smg kekal bahagia hingga ke syurga..:)

MeL said...

happy anniversary to u & husband! semoga kekal ke akhir hayat ;)

Momma Mia said...

happy annivesary Min,
Semoga berbahagia & menambah lagi ahli keluarga :)

Dayah said...

happy enibeseri Ibu Arifa...moga rumahtangga terus diberkahi..

Suhana Shahril said...

Patut la anaknya comei,mak dia pun lawa..

ibu emy efy eqy said...

happy 3rd anniversary ibu arifa...

semoga ikatan kasih sayang antara ibu arifa dan suami berbahagia hingga ke akhir hayat, dunia dan akhirat.

Intan said...

Happy 3rd Anniversary to both of u :)

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat!

izan ishak said...

happy sweet anniversary to ibu arifa...semoga kekal bahagia hendaknya...

YatieJay said...

Tarikh anniversary kita nak dekat2 la..cuma lain tahun.

Happy Anniversary utk Min and husband!

10 said...

sorry... lambat wish kat cni... agak bz ckit kebelakangan ni...

selamat ulangtahun perkahwinan... semoga lebih bahagia dan gembira selalu...

suka sgt tgk gambar pakai tudung merah tu...

mamaMUHAMMAD said...

masih belum terlambat nak ucapkan happy anniversary kpd ibu =)
moga diberkati dilimpahi rahmat n dikurnia kebahagiaan hingga akhir hayat..
anniversary sy pun baru lps tp taun ni x de hadiah..hehe ekonomi meleset..=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...