nak join? klik banner ni yer

Saturday, December 12, 2009

@ MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest

Dah nak dekat tarikh tutup dah ni..Disebabkan tak mau rasa 'kempunan' nak join juga last contest yg dianjurkan oleh MomBloggersPlanet bagi tahun 2009 ni. Untuk bulan Dis 09 ni bertemakan "Cutes Baby Smiling". Mari kita tengok gambar Dalila yg Ibu pilih..





Nama: Arifa Dalila Mohd Fadli
Tarikh Lahir: 23 Sept. 2008


Kenapa Ibu suka tengok Arifa Dalila SENYUM :)

  • Kerana bila dia senyum, pasti anak Ibu ini berasa GEMBIRA, dia rasa SERONOK, dia rasa SELESA (cthnya dgn persekitarannya), maka senyumannya itu akan membahagiakan hati Ibu.
  • Kerana bila tengok senyuman manisnya itu dapat menghilangkan rasa sedih, geram, marah dan juga penat melakukan tanggungjawab serta tugas2 seharian. Bak kata org2 tua "senyum itu umpana penawar"
  • Kerana dengan senyumannya itu, Ibu rasa kasih sayang kami, antara Ibu dan anak semakin rapat dan erat. Semakin bertambah-tambah sayang Ibu pada Arifa Dalila.
  • Kerana bila dia tersenyum, akan kelihatan gigi2nyer dah dah nak masuk 11 batang sekarang...makin manis bila tersenyum nampak gigi2 gitu.
  • Kerana menunjukkan anak Ibu ini sihat dan cergas pada hari itu. Kalo tengok dia menangis, sure ada something lah kan...sakit perut ker..
  • Kerana pada pendapat Ibu, itu adalah salah satu cara komunikasi yg baby/anak kita dapat tunjukkan untuk memberitahu perasaannya pada kita. So, dapat lah kita tahu kehendak/kemahuannya bila melihat dia tersenyum pada kita.

Jom kita memeriahkan contest ini...jom :)



Contest ini adalah anjuran: MomBloggersPlanet


Dan hadiah2 menarik bagi pemenang pula di taja oleh:



Photobucket

8 comments:

10 said...

amboi... cutenya senyuman dalila... skrg dah ada gg lagi cute la...

good luck ya...

naurah makwa said...

gud luck..rajin akak masuk contest

Mrs. Adz said...

good luck dalila

miera said...

hooo..comei nyer.dalila..gud luck yer syg...

wansteddy said...

arifa buat aksi apa pn sangat COMEL!!

Mama-Danish & Sarah said...

eiiii..comell sungguh la anak dara min nie...

good luck....

Ummi Salsabila said...

dalila cmne pun mmg comel.byknye gg die...;p

Sharini aka Ummi Khayra said...

comeiii...... :) Gud luck eh... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...