nak join? klik banner ni yer

Tuesday, December 22, 2009

@ Balck & White Photography Contest


Satu contest yg menarik yg dianjurkan oleh EZZAN YUSOP...bertemakan foto BLACK & WHITE



Dan gambar yg telah Ibu BLACK & WHITE KAN adalah...



Klik SINI untuk keterangan lanjut mengenai contest ini :)

Tarikh tutup contest ni adalah pada 25 Dis ni...





Photobucket

10 comments:

zenal @ zxara said...

nice photo.. n cute la baby tu :)

ema82red said...

wa..... ibu si dalila ne tgh kemaruk contest... hehehehe.. goog luck dalila....

Mrs. Adz said...

amboi..ibu dan anak ni..sama-sama cute la..dalila ni macam ikut moka ko la min..cuba ko tak yah pakai spec tu..aku rasa macam sama je..

good luck dalila..

[-suziey-] said...

good luck both of u...muka seacuan la..hahah:p

naurah makwa said...

masuk jangan tak masuk..hope menang yer kak..

miemiey said...

gud luck yee..cam gambar dulu2 plak...

LIP said...

elo ibu arifa..baru menyingah blog ni..good luck to u for this contest ya..

ibu_arifa said...

TO ZENAL: terima kasih.. :)

TO EMA: hehehe..dah tgh musim contest kan skrg..lagi pun aku tak de idea nak update blog aku ni skrg..penyakit 'malas' nak pk kot.. baik masuk contest w/pun tak berapa nk menang pun...hehehe

TO MRS ADZ: terima kasih Fara.. yer kut ikut muka aku..aku malas nk pakai contek len..tu yg berspek 24jam tu.

TO SUZIEY: hahaha..terima kasih.. seacuan ek..mcm kuih plak rasenyer :P

TO NAURAH: Hahaha..terima kasih..cam tau2 yer naurah ni akak selalu tak menang contest..hihihi.. tak pe.. kalo ada rezeki-menang lah kan..

TO MIEMIEY: terima kasih..yer kan..gambar dulu2 kan black & white gini kan..

TO LIP: terima kasih..terima kasih juga sbb sudi singgah sini :)

mariaariffbaby said...

good luck

and salam perkenalan yer awak
+D

10 said...

hihhiiiii... dua2 comeiiiii... good luck...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...