nak join? klik banner ni yer

Thursday, July 16, 2009

@ Tote Boutique Giveaway

Jam dah pukul 4 pagi nih, baru abis kemas umah..sebelum tidur.. saje singgah jap umah Kak As, menengok tote bag yang dah lama Ibu impikan tu...tetiba tgk Kak As ada buat giveaway pulak..kalo bertuah boleh dapat NISA' DIAPERS BAG...suke!..suke!


Ini lah Nisa' Diapers bag tu..cantik kan :)

Ruangan dalamnya..barang dlm bag itu tidak disertakan ye!

Nak menang bag ni perlu meneka berapa biji manik dalam bekas ni.


Ibu nak teka: 783 biji manik

sape2 yg nak join contest ni jugak atau nak beli/oder tote bag...silalah melawat blog Kak As di toteboutique.blogspot.com

7 comments:

Mrs. Adz said...

cantik beg dia..good luck k

Gieyana said...

cantik la beg tue kan...senang kalau nk taruk brg bb nie..:D

zue_annie said...

wah menariknya....

naurah makwa said...

nice and cute sangat..bleh buat beg baju baby.gud luck

10 said...

ammmbbboooiiii... rajinyer kemas rumah pagi2 buta ni ek? beg cantik la dalam ada separate ruang lg ek? sesuai gitu nk letak brg2 baby...

tul ke jawapan tu? try kira lg sekali... hihhihiiiii... selamat berjaya yer...

suhaila-ab said...

beg tu cantekkk...

Ummi Salsabila said...

cantik comel beg tu.good luck ibu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...