nak join? klik banner ni yer

Friday, July 10, 2009

@ Fries Your Family!

sila klik pada gambar banner atas ni okey:)

Ada lagi satu giveaway yg agak mudah nak join... tak yah nak pening2 kepala nak fikir2 slogan.. (sedang dlm mode malas nak perah otak nih!) Just buat entry simple2 jer.. sebab pemilihan kata Wan Anis Sorfina -empunya blog/penganjur adalah melalui "random generator service from random.org" So, Ibu pun nak try jugak lah..tengok hadiah pun menarik..comey2 gitu..

Jom lah kita join..singgah ke blog Wan Anis Sorfina nih.

Tarikh tutup pada 14 Julai 2009 nnt..sempat lagi kalo kawan2 nak join.

saya nak menang...saya nak menang!!

saya nak

DADDY FRIES = Abah
MUMMY FRIES = Ibu
and
LIL PRINCESS FRIES = Arifa Dalila




4 comments:

azzul said...

rajin tul masuk contest ibuarifa nih...anyway good luck yer...sure leh menang coz bbnye comel n blog pun kelas gituh

Mrs. Adz said...

dah brape banyak contest ko masuk ni min..daku jealous ni..tapi daku tak sempat la...hihihiii..

QQ said...

saya nak mc donald fries..hehehehehe...

Wan Anis Sorfina said...

TQ sbb sudi join ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...