nak join? klik banner ni yer

Thursday, July 23, 2009

@ MamaPayish GiveAway Contest

Contest kali ni dianjurkan oleh kak Linda/mamaPayish semperna hari lahirnya yg bakal tiba (pada 29 Julai 2009) disamping ingin membuat perasmian pembukaan kedai onlinenya di mamapayish-onlineshop.blogspot.com yg baru dibuka awal bulan Julai yg lalu.

Contest MamaPayish ni akan berlansung dari
20 Julai -29 Julai 2009.

Syarat2 penyertaan untuk contest ni boleh di lihat di sini:
mamapayish-onlineshop



Nama anak: Arifa Dalila
Umur: 10 bulan

1) Kenapa saya harus mendapat MAMAPAYISH GIVEAWAY ini?
Sebab hadiah giveaway mamaPayish ni adalah Cloth Daiper Coolababy AIO & Cartoon Bag (Fungsi mcm WET Bag).
saya tak ader lagi koleksi CD AIO cam ni termasuk jugak WET Beg tu...jadi kalo menang/ ada rezeki saya..leh lah saya try 2-2 barang ni. Dah berkenan sangat bila tgk gambar hadiah2 di bawah ni.


2) Apa yang saya tahu mengenai blog online mamaPayish?
Blog mamaPayish ni baru jer buka..dalam bulan Julai 2009 ni. Barang jualan pertama dalam blog beliau adalah CLOTH DAIPER jenis AOI (all in one).

Jadi, kepada sesiapa yg ingin menambahkan koleksi CD anda secara
PERCUMA
..
bolehlah join contest mamaPayish ini..masih sempat lagi..



TO MamaPayish:

Happy birthday mamaPayish!! semoga dimurahkan rezeki dan panjang umur dan dilindungi Allah selalu yer. dan semoga kedai online MamaPayish bertambah2 maju



9 comments:

10 said...

wah... menarik gak tu... skrg dalila dh ada bape set cd?

good luck yer...

Mrs. Adz said...

contest lagi ye..daku tak try lagi la CD ni..bagus ke..Good luck ye..

nza said...

upanya byk contest kt blog ni yeee....

Ibu Ayra said...

gudluck min! mudah2an dapat dalila pakai CD baru...

AkMa said...

good luck

~Ifa~ said...

rajin sgguh akak masuk contest kan.

Ummi Salsabila said...

ibu sgt rajin bercontest ek.good luck!!

ummuabdullahsyaakir said...

Ibu,nak tnya..biasanya CD berapa hrganya n biasanya ibu beli kat mana?mana shopng online/tmpt yg jual CD ni?ingt nk pakaikn baby dgn CD,je nmpk mcm jimat

nadnye said...

Tahniah Arifa Dalila dapat no 2 yea.. Sarah no 3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...