nak join? klik banner ni yer

Tuesday, July 21, 2009

@ Alhamdulillah..thanks Nice Craft


Alhamdulilah, Ibu telah memenangi hadiah dari contest blog kak shiela (nice2craft.blogspot.com) yg ibu serta ini hari tu di enrty ni.. "Mr. random. org" telah memilih Ibu sebagai salah seorg dari 5 pemenang..i lap u Mr.random .org..

alhamdulillah & terima kasih Kak Shiela

kerana menganjurkan contest yg best mcm ni..dapat hadiah (tuala) yg boleh disulam kan nama kita tau...suke..suke..

Tahniah juga kepada 4 org lagi pemenang contest ni yang lain.


p/s:makin bertambah semangat lah Ibu nak join mana2 contest lagi lepas ni...hihihi


5 comments:

10 said...

tahniah.... akhirnye menang gak... nanti bila dh dpt towel tu jgn lupa lak tayang kt cni noooo...

join jgn x join...

Momma Mia said...

Wah tahniah ibu arifa!

AshAnas said...

congrats ibu_arifa... nnti tayang kat cni ek... nk tgk, sure cute...

Ibu Ayra said...

congrats min... syoknya dia dpt hadiah towel sulam nama tu...

ibu_arifa said...

TO 10: Terima kasih aten. nnt ku tayang okey. aten nape tak join aper2 contest pun..malas yer.

TO MOMMA MIA: Terima kasih momma Mia.

TO ASHANAS: terima kasih Ashanas, nnt kalo dah sampai..saya letak gambar dalam blog saya ok ;)

TO IBU AYRA: hihih..terima kasih kak ros.. tu lah..bersulam nama lak tuh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...