nak join? klik banner ni yer

Saturday, April 25, 2009

Terima kasih semua

1st Winner- Baby Cute Contest
ARIFA DALILA
terima kasih yer kerana memilih caye..caye sayang semua!!

Terkejut yang amat bila dapat tau Arifa Dalila menang dalam pertandingan BCC anjuarn Mama Aqish ni. ALHAMDULILLAH..syukur kepada ALLAH.. Yer lah..first time join contest2 baby macam ni, selalu contest ibu2 jer (mcm Gin& Jack, The lilCaliph) huh..kalah jer Lagi pun last minit punya karang untuk BCC ni sehari sblm tarikh tutup Mungkin rezeki Dalila kot kali ni..sebab Ibu tgk semua baby yg join contest MEMANG COMEL2 BELAKA..SEMUA MEMANG LAYAK JADI PEMENANG. Nasib balik la bukan Ibu yg jd juri..kalo tak..mau sakit2 kapala nak pilih.

Mula2 tu sekadar nak memeriahkan contest saja, bila dapat tau ada hadiah tight tu, syok gak (sbb time tu Dalila tak ada lagi tight w/pun sehelai . Tapi tak harap la akan menang... tak caya tgk la kat entry yg Ibu buat time tu siap ckp "kalo tak menang Ibu nak belikan" lagi.. Nak juga tgk Dalila ni pakai tight.. Nak beli dari Mama Aqish..takut nanti "kontrovesi" lak sbb ibu join contest BCC tu time tu.


zwani.com myspace graphic comments


Okey lah.. tak mau nak buang masa lagi..Ibu nak ambik peluang ni untuk mengucapkan JUTAAN TERIMA KASIH buat:


1. MAMA AQISH- kerana mengajurkan pertandingan seperti ini, saya dapat kenal ramai kawan2 baru. Terima kasih juga kerana telah memilih Arifa Dalila sebagai pemenang untuk kali ini.

2. KAWAN-KAWAN BLOGGER- yang telah mengundi Arifa Dalila, jasa baik anda semua, Allah saja yg dapat membalasnya. Ibu pasti, jika Dalila tau (jika dia faham) pasti dia pun gembira kerana anda semua turut menyokongnya selama ini. Tak kiralah sama ada blogger2 yg Ibu kenal atau pun tidak..terima kasih juga Ibu ucapkan..

Maaf lah, nak sebutkan nama serang demi seorang, risau nanti ada yg terasa pula sekiranya namanya tertinggal. Jadi bagi yg mengundi tu, anda sendiri tahukan.. bagi yg tak mengundi pun..Ibu faham..PELUANG MENGUNDI HANYA SEKALI diberi UTK SATU KATEGORI KAN.. anyway..terima kasih juga kerana SAMA memeriahkan contest BCC kali ini.

Kalau sudi terima lah grafik di atas tu sebagai penghargaan dari saya.

Kegembiraan kali ini mungkin boleh dikongsi bersama dgn sambutan Hari lahir Suami ku (25 April) hari ini.. SELAMAT HARI LAHIR SUAMIKU TERSAYANG. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki dan diberkati dan dilindungi Allah selalu. Cari rezeki yg HALAL utk keluarga kita yer. Sayang dan Arifa Dalila sayang kat abang tau.. muahh..muahh.muahh.. ops!! jgn marah yer kwn2


zwani.com myspace graphic comments




P/S: tahniah juga buat 5 lagi pemenang BCC kali ini :)


Buat Arifa Dalila: Ini adalah sebagai salah satu tanda penghargaan dari Ibu diatas ketekunan mu belajar dan pencapaian mu selama ini yg baru mencecah usia 7 bulan. Kiss..kiss..dari Ibu. Ibu sayang Arifa Dalila tau.. Jadi anak yg baik okey :)


25 comments:

~Ifa~ said...

syok nya arifa menang...tahniah arifa.arifa naufal kimslm.hehehe

Noina said...

tahniah..mesti comel Dalila pakai tight tu nanti..hehe..

Yan said...

yeahhhhh arifa dalila menang....

Mrs. Adz said...

Tahniah kak dalila..ucapan dari adik eisya ni..ummi cakap dalila cute macam eisya..hahah...wat abah dalila lak..Selamat Hari lahir..

Gieyana said...

tahnah yer..

Gieyana said...

tahniah la..typo error plak!hehehe..

MUNIRA said...

tahniah dalila..hehehe pahni leh laa blanje untie :)

mama | sarah | syimir said...

tahniah arifa...untie mmg berkenan tgk arifa hr tu,comei jer gambo pki tudung tu yg terus vote (padahal blom kenal lg ibunya...hehehe)

QQ said...

congrate arifa..arifa mmg comel...

umi nuha said...

slm perkenalan. congrate arifa. mmg sgt cute!!!!

Noy said...

as salma..congrats for winning the contest...salam perkenalan dari brunei..;)

E.L.I.Z.A said...

omedeto arifa!

~~zuraiwan~~ said...

tahniah..........

ibu_arifa said...

TO IFA: terima kasih Aunty IFA, kim salam gak kat Naufal.hihihi.

TO NOINA: terima kasih Aunty Ina. Nanti ibu tunjuk kat blog yer bila dah pakai nnt.

TO YAN: hmm..sbb Aunty Yan juga tolong undi kat saya kan..terima kasih Aunti Yan.

TO MRS ADZ: terima kasih Eisya. Ibu saya lak ckp, Eisya lagi cute.. cam anak omputih jer muka tu..ker ade darah kerabat2 raja nih? hihihi

TO GIEYANA: terima kasih Aunty Gieyana..

TO MUNIRA: Ibu cakap boleh..mai lah penang dulu.

TO MAMA SARAH SYIMIR: terima kasih yer Aunty sbb tolong vote kat Dalila ni.. kawan2 la dgn ibu saya ni..dia baik :)

TO QQ: terima kasih Aunty QQ. Ibu pesan 'Good luck yer KPLI nnt'.

TO UMI NUHA: Salam perkenalan umi nuha,terima kasih..

TO NOY: terima kasih yer Aunty Noy.. SALAM PERKENALAN DARI IBU ARIFA juga:)

TO ELIZA: bahasa apakah iitew? hihihi.. terima kasih yer Aunty ELIZA.

TO ZURAIWAN: terima kasih Aunty Zura, sbb tolong undi Dalila ari tu.. nanti kita jumpa yer..

E.L.I.Z.A said...

hehehhe omedeto <-- bahasa japan
maksud dia tahniah la hehehhe >_<

mummy_adam said...

Congratulations.. Arifa mmg sgt comey.. xchange link jom... :)

MiJa said...

congratz to dalila yg comel!
kna blanja auntie nih..hehe

ummuabdullahsyaakir said...

Salam ibu arifa.
Tahniah ye utk arifa
yg comel dan ibu yang melahirkan Arifa.
Salam pelu cuim dari ummuAbdullah di kejauhan saja..huhu:)

ummi afifah said...

tahniah arifah n mama... smg terus sihat n cerdas...

zue_annie said...

salam..tahniah min...n tahniah dalila...
wah best la dalila dah menang...kiss dalila utk aunty zue dia ya min hehehehe

ibu_arifa said...

TO ELIZA: yer ker..saya tak pandai lagi bahasa jepun..bahasa Thai saya terer la..hihihi

TO MUMMY ADAM: Terima kasih..saya add mummy yer..

TO MIJA: okey Aunty Mija..nnt kitaorg gi jenguk aunty kat sana okey.

TO UMMUABDULLAHSYAKIR: Terima kasih yer ummuabdullahsyakir..sayu jer dgr bunyi ayat "dikejahuan "tu..

TO UMMI AFIFAH: Terima kasih yer ummi afifah.. kiss utk afifah dari saya okey.. muahhhh.

TO ZUE ANNIE: salam kak zue..terima kasih. Dalila ckp nak kiss kak zue kak zue balik. hihihi

ummiaqeef said...

congraet to dalila..mmg comei..

Diana Din said...

tahniah utk ibu & jgk dalila

auni firdina said...

congrates arifa dalila..muah dr mama auni n famly...

ibu_arifa said...

TO UMMIAQEEF: Terima kasih ya Ummiaqeef

TO DIANA DIN: Terima kasih..tahniah utk Ammar juga ye.

TO AUNI FIRDINA: terima kasih mama Auni. nnt saya ambik award tu k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...