nak join? klik banner ni yer

Tuesday, April 14, 2009

Dalila bertudung tau :)

Hari ni rasa nak cerita pulak pasal tudung pertama Dalila..Lama dah ter'pending' citer ni. Ibu beli kat market pagi area dekat rumah Ibu jer.. harga dalm RM6. Kaler tak banyak pilihan makcik tu jual..ada 2 jer tudung baby..satu (semua putih)..dan satu yg ibu beli ni.
Saja nak sekali sekala bagi Dalila bertudung..nak biasakan dia juga. Selalu keluar dengan topi jer.. ni tukar pula dengan tudung ..biar nampak ayu dan cute ala2 muslimah gitu..
Ibu tak pakai kan selalu..kadang2 jer.. bila keluar gi mana2 malam2..boleh la pakai.. kesian pulak kalau dia berpeluh..

Assalamualikum aunty2 semua...


Antara aksi2 kali pertamanya

Mujur dia okey jer bila pakai tudung ni..tak de la pulak nak tarik2..atau menangis2 nak cabut tudung ni.. Bagus sayang..pandai sayang pakai tudung

Rasa nak hantar gambar bertudung ni masuk contest kat blog mama_aqish tu (nak sama2 memeriahkan contest kawan2 blog sambil menambah kawan2 baru).. tp tak tau nak hantar gambar yg mana satu pulak.. semuanya Ibu suka.. ada cadangan??


9 comments:

Nieza Ishak said...

tomei tomei tomei ..
nieza pun nak hantar tp tak sempat nak buat lagik, meh kita memeriahkan contest itewww.

kakngah said...

aaarrrggghh!!!! geramnyer tgk bby girl.. meh untie geget pipi gebus tu.
pic 2nd, no. 3... cute giler...

eh.. contest tu tuk bby bertudung jek ker????

CuTeMiUt78 said...

alahai tomeinya... semuanya cantik2 dan cute2 gitu..

*Ifa* said...

comeinyeee

azzul said...

alahai comelnye...ble buat menantu ni...

nadnye said...

COMELNYA... belum beli lagi tudung untuk anak daraku..

LoVEaQshA said...

comeinyer dalila pki tdung..
nmpk ayu n manis sgt..
Ngan cenyum n pp gebu tue..

ibu addin dan nasa said...

Subhanallah sangat cantik puterimu ini.Semoga dia menjadi anak yang solehah secantik wajahnya!

umIE a.k.a saLMi said...

alololo tomeynye dalila...gerum je cikmie tgk tauuuuuuu!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...