nak join? klik banner ni yer

Wednesday, April 29, 2009

Asyiknya Dalila Bermain..

Alhamdulillah..kali ni sempat juga Ibu rakam aksi2 Dalila bermain bercakap sorang2 Selalunya bila nak rakam jer..Dalila dah perasan Ibu bangun nak ambik kamera lum beli video cam lagi.. bila Abah! :P mesti dia berhenti cakap-cakap dah, dah mula sengeh2 + kepak2 tangan nak minta Ibu angkat pulak...

Tapi kali ni, dengan bangga nya..ter'rekod' juga akhirnya..walaupun berlatar belakangkan filem sedih..tapi nak tgk juga BUKIT KEPUNG di astro kirana. Abah yg bagi isyarat suruh ambik kamera (yg baru sudah di cas baterinya di depan TV.) Kebetulan Ibu memang baring tepi rak TV.


Meh kita tgk apa yg Dalila dok cerita dgn anak patung hadiah pemberian Acunya ittew...


video



AMARAN: hati2 yer..mungkin anda akan terkejut bila dgr jeritan anak dara ku ini. Ibu2 yg sedang mengandung still boleh tgk lagi video ini..

Ini juga merupaka video pertama Ibu upload sejak ada blog ini... ..ku baru nak blajar letak video




nota kaki: selain main2 mcm ni, Dalila juga suka berdehem-dehem..dan berpura2 seperti batuk orang kaya..(yg belum sempat Ibu video kan lagi.)

10 comments:

~Ifa~ said...

hehe cute nya suara.ramah sgguh.

mamaHanin said...

apa yang dileterkan tuh dalila... adeii laa... mcm anakandaku kat umah nih.. sian kat teletubbies tuh..kena tarik telinga oleh dalila..hehehe...

Na Shari said...

Oh, she's so cute!

Mrs. Adz said...

alala...tomel sungguh dalila ni..

mummy_adam said...

hahaha... comey nyer.. nak baby girl jugak lah..;)

Putra Mama said...

kadang2 leka tgk dorg bckp ntah ape2 tu, kan..bab berlakon batuk tu, fawzan pun suka buat sbb die nak suh kite ckp 'ehem' pastu urut belakang die.. ngengade sungguh..

ibu_arifa said...

TO IFA: hihihi..cam ni la dia selalu kat rumah..kalo leh cakap nnt..jenuh la kami nak melayan.

TO MAMAHANIN: tu la..pot..pet..pot..pet tak henti2..yg hairannya..sbb lum tak minat pun dgn patung tu..mlm tu saja tiba2 dia buat kawan pulak.

TO NA SHARI: Terima kasih ka Na.

TO MRS ADZ: Tak tgk time dia meragam lagi..geram dibuatnya kita.

TO MUMMY ADAM: bagus..insyaallah..adam dapat adik pumpuan lak nnt.

TO PUTRA MAMA: hihihi..pandai la Fawzan ni, Dalila dok berlakon batuk tu sampai kami risau kot-kot jd sakit tekak lak pastu. bersungguh2 dia buat lakonan tu.

Ummi Salsabila said...

cutnye dalila.story telling ye dalila...ummi tunjuk kat aufa skali td.knalkn dalila.hehe.aufa gelak2 & ikut pot pet pot pet skali.hahaha

ummi afifah said...

baby girl mmg suka bercakap kot.. afifah pun byknye mulut bkn main

ibu_arifa said...

TO UMMI SALSABILA: yer ker..saya pun ari tu buat cam tu jgak..Dalila pun ikut bunyi jgk.. cam kenal jer dgn Aufa yg tgh tersepit bawah meja tu.

TO UMMI AFIFAH: Best la kalo dapat faham apa yag mereka bebelkan tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...