nak join? klik banner ni yer

Tuesday, April 14, 2009

Baby Cute Contest

Saya Arifa Dalila..umur 6 bulan


Apa yang menarik tentang Arifa Dalila?
  • seorang anak yang baik, tahu saja bila sesiapa saja panggil namanya..sure tersenyum..
  • rajin nak belajar buat sesuatu yang baru, yang ada disekelilingnya..sama ada nak mencapai benda tu dengan kaki mahupun dengan tangan, atau bergolek2 berkali2 untuk kearah benda itu. senang nak cakap dia rajin berusaha..
  • Buat pada masa ini..Arifa Dalila lah satu2 nya anak Ibu dan Abah di muka bumi ni.. yang merupakan AMANAH ALLAH yang amat berharga.
  • pandai memujuk sesiapa saja untuk mengangkatnya, dengan lirikan mata bulat nya tu..sambil mengepak-ngepakkan kedua2 tangannya..sure sesiapa saja akan terawan/kalah.
  • Sudah tumbuh 2 batang gigi bawah, dan amat becok sekali mulutnya sekarang (mungkin menyanyi/berbicara.

Kenapa Arifa Dalila perlu menang contest ni?
  • Kerana Arifa Dalila memang comel di mata Ibu dan Abah.
  • Kerana Arifa Dalila memang pandai senyum.. walaupun baru berusia 6 bulan ++ ambik gambar dia pun tak susah.. di pakaikan tudung atau topi pun dia tak kisah..
  • Kerana Ibu ingin kan yang terbaik untuk anak ibu ni..dan sebagai penghargaan buat nya kerana pencapainya selama 6 bulan lebih ni.
  • Kerana Ibu usaha sendiri ambik gambar ni..tak guna studio (kat rumah saja tau).. tak guna photographer profesional pun.. moga berkatlah segala usaha Ibu ni yer. Amin..

Last minit punya karang..harap kalau dapat tight tu.. ALHAMDULILAH..SYUKUR.. kalo tak dapat..nanti Ibu belikan la untuk anak Ibu ni...Jadi kawan2 Ibu..vote for Arifa Dalila sama yer.. sila tengok blog mama_aqish ni untuk tolong vote arifa dalila okey.

VOTE ARIFA DALILA

VOTE ARIFA DALILA

VOTE ARIFA DALILA



11 comments:

diniedinar said...

sukeeee tengok gambar Arifa Dalila nih.. bila bole vote ye? belum bukak utk vote lg kan. Insyaallah antie dinie vote Arifa Dalila!!!

Ummi Salsabila said...

comel sgtla dalila ni...pakai tudung lg..good luck dalila!!

Nieza Ishak said...

adeiii tomeinyaa

takleh jadik ni, kalo sempat nak hantar gambar zulaikha jugak ..

tulung vote ekkk .. kekeke

E.L.I.Z.A said...

comeinya pakai tudung...
btw ni link utk donload Prison Break Season 4

http://www.mediafirefilms.com/2009/02/prisonbreakseason-4-99mb-per-episode.html

p/s: xpuas ati sbb ending tergantung huhuhuh

azzul said...

chaiyo! chaiyo! bb arifa...comei tul musti ble menang....

Leen Die said...

alalal tomeynyaa

Hayatie said...

contest ini cemana, kena vote kah..klu itu mcm, auntie for arifa dalilah..hoyehh!

SyahNur said...

comeynya arifah ni... comey bangat... lagi2 dgn tudung tu... comey sangat!

SePia said...

eee..
cutenya dia.
Sonok tengok muka dia.
Sgt comel.
Tmbh2 lak pki tudung tu.
huh.
Leh mng ni.

Yan said...

anak awak comey sangat2..
saya dah vote..
jgn risau... mesti ade peluang..
good luck!!!

sujaihah said...

tahniah...comey nyer dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...