nak join? klik banner ni yer

Saturday, April 11, 2009

Welcome to our family!!!

Nak citer pasal sepupu baru Dalila pula kali ni, adik Abah baru sahaja melahirkan seorang lagi cahayamatanya yang ke-3, pada Ahad lepas (5 April) di Pearl Maternity Hospital, di Sg. Ara Pulau Pinang. hospital ni juga tempat Dalila dilahirkan dulu ..Sungguh mengimbau kenangan lalu bila melihat baby baru tu.. ish..ish..

Kalau tak silap..due 18hb April ni..tp baby dah tak mau duduk lama2 lagi kat dalam tu, keluar awal 2 minggu. Apa apa pun..semuanya dah selamat jadi Ibu sekeluarga nak ucapkan tahniah pada Fauziah dan Fathul sekeluarga dengan kehadiran cahayamata mereka kali ni. Kepada Faiq dan Aqif..kena tolong mama jaga adik tau!..kalo tak Pak Lang/Mak Lang ambik adik ni ayat ugut Abah selalu ckp kat anak2 Fauziah

Inilah pemenangnya!!!

close-up sikit wajah pemenang kita pagi ni..

Stiker yang dimiliki olehnya.

Nak juga jer tunjuk stiker Dalila dulu2.. tp segan la pulak..nanti orang salah faham lak.. Anyway pada tika entry ini ditulis..belum 7 hari lagi baby tu..so nama baby tak akan diumumkan lagi lah.. Nanti dah 7 hari, Ibu tanya k.

Huhuhu..Tahun lepas giliran Ibu, tahun ni giliran Fauziah..tahun depan kita tunggu Kak Long pulak okey.. Bagi MIL ni cucu ke-6..dan cucu lelaki yg ketiga.. makin meriah la keluarga kita pas ni!!

6 comments:

MiJa said...

sukanya tgk bby baru lahir...
nak jugak...huhu

*Ifa* said...

yahooo!!!arifa dpt pakwe...hehehe.baby tu buka mata tgk kak arifa ye.

PuteriSatu said...

alaaa.syoknye baby....terasa-rasa bau manis baby baru lahir nih....aduhai...syahdu jap...

naurah makwa said...

rasa macam nak beranak sekali lagi boleh?

Mahirah Abd said...

sy nk beranak x blh..sbb x kawin lgi...kiki~
tp nk anak...mcm ner tue??

ibu_arifa said...

TO MIJA: hehehe..yer lah..zharif pun dah 2 thn lebih dah kan..

TO IFA: aitt..pakwe ker?..sepupu ni.. nak ajak main sesama la tu..tu yg buka mata tu.

TO PUTERISATU: tu la..terkenang masa kita "berjuang" di labour room dulu2 kan..

TO NAURAH: boleh.. lagi ramai lagi bagus :)

TO MAHIRAH: huh..kena sabar dulu yer.. cari pasangannya dulu - ke..nak try bela anak kucing dulu .. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...