nak join? klik banner ni yer

Friday, April 17, 2009

Please Vote for Arifa

Hari ni 17 April 2009 bermulanya tarikh mengundi bagi BABY CUTE CONTEST (BCC)yang dianjurkan oleh mama_aqish.. Huh!! leh sekali jer vote utk setiap kategori (kategori girls dan kategori boys)..tu yg tak berapa best tu.. anak kawan2 blog pun ramai gak yg masuk maaf ye kawan-kawan, ku terpaksa buat pilihan

Ibu pun nak cuba tuah juga..kepada kawan2 Ibu..


TOLONG VOTE untuk ARIFA ok..


NO. 29



cara-cara nak vote adalah seperti berikut:


buka blog mama_aqish..klik disini utk ke blog tu.


masuk ruangan komen


tulis begini pada ruangan komen tadi


BCC_girl's_29_5 bintang


terima kasih kepada yang sudi mengundi Arifa Dalila

tarikh tutup untuk vote adalah pada 23 April 2009


7 comments:

Mrs. Adz said...

good luck arifa...

Hayatie said...

Good Luck untk arifa..akak nak vote arifa juga tapi rupa buleh vote sorang jer..sob sob!.kawan akak dah paksa vote baby gurl die pula..huhu.! anyway Good Luck Arifa!

suhaila-ab said...

gud luck...dah vote dah...kalau menang nanti nak pinjam arifa...

Mahirah Abd said...

sy dah vote baby yg cute nie...klu menang jgn lupe sy yer...kiki~

~Ifa~ said...

ibuarifa saya dh vote tp naper x papar pun kt comment tu.dh byk kali try.nape erk...

ibu_arifa said...

TO MRS.ADZ: goog luck for Eisya juga..putih gebu mcm anak mat saleh dia tu.

TO HAYATIE: tak pe kak..dah di beri 1x vote jer,xleh nk vote utk ramai kawan. good luck Azri.

TO SUHAILA AB: terima kasih ye kak su, nanti ada rezeki kami gi cari kak su kat sana..chaiyok!!

TO MAHIRAH ABD: Terima kasih Mahirah..kami sekeluarga takkan lupa jasa baik mu ittew..

TO IFA: Terima kasih IFA sbb tolong vote. mungkin mama aqish tak approve lagi kot semua comment2 tu lagi..sbb saya pun tgk sejak dari kelmarin (17hb)..still 40 je comment tu..tak bertambah2.

yaNadzuL said...

salam mama arifa..
cute nya arifa..
saya link awak ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...