nak join? klik banner ni yer

Monday, October 25, 2010

@ Post Divider Baru

Design1a- outline pada font warna putih

Design1b- outline pada font warna hitam

Design 2- outline pada font warna putih



Tengah mood rajin pulak nak "makeup" blog. Try buat post divider baru. Cantik tak?

Kalau korang berkenan..sila lah "save as" picture di atas tu. FREE jer saya bagi. Just leave kat comment box bawah ni- inform yang korang nak guna "post divider" yang diatas tu.
Nanti kalo saya rajin lagi saya buat lain.

Cara2 nak letak kat blog tu ...korang leh rujuk sini yer.


photobucket

17 comments:

SyidaGorjes said...

akak punya wall paper tak pernah bertukar since start berblog.kesian tak?takut terusik benda yang tak sepatutnya....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

cantik semua tu...hah?? free jer...alhamdulillah...kalau ayu amik ayu bagitau yer..

Momma Mia said...

tantek...

Huda said...

cantik nye..rajin n baik hati ibu arifa ni :) nnti if sy nak sy akan bgtau k!

10 said...

canteknya kak min... cute sgt2...

Gieyana said...

cantiknya..pandai ar ko Min buat..kreatif..:)

MamaRifqy said...

freeeeeeee??wah wah..nak nak!tapi tak reti nak letak..nk try letak la..kne blaja nihh

Nadiah Sidek said...

rajinnya. cantik pulak tu

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tomey2..
murah rezeki beri free, hihihih.. =)

SYaMiLa said...

cantiknya...sape yg suka hias blog tu apa kata letak kt blog...free je tu... ;-)


New Entry "Permata Hati Ummi & Abah…"

♥Azie♥ said...

cantilnyer...nnt nak jugak akak

zura@iwan said...

pandainya Min buat....min buat cm mn tu? hehe

imanmom said...

salam min,saya ambil ya,simpan dulu,barang free kan!
terima kasih ya

kakyong said...

kakyong pun ade plan nak buat n3 divider.. tp asyik tak sempat jer...

Meella said...

sy amik ek.. maseh taw.. :)

NILAM Sapphire said...

salam akk leh ajr x cmner nk wat post divider?? huhuhu nk gak sendiri nye tp x tau nk pkai aplication yg mane.. lg 1 mcm mane akk leh wat signature tu yerk??

Imanuel Suluh said...

Nice blog...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...