nak join? klik banner ni yer

Sunday, October 10, 2010

@ Family Potret Raya Kami

Aidil Fitri 2010

 Ibu dan Arifa Dalila


Raya dah lama habis...tak kire... nak letak jugak gambar raya tahun ni.. hihihi.
Tahun ni kami pertama kami beraya dengan pakaian yang sedondon.. memang excitet weh.. Berbeza dengan tahun2 sebelum ni... semua baju raya "ready made" jer..warna tema pun tak berapa nak matching sangat. Asal nak sama jer terus beli.

Tahun ni juga kami beraya di rumah nenek Abah (moyang kpd Dalila) ...stay kat sana sejak dari malam raya sehingga lah ke petang raya pertama. Kebetulan pula hari raya pertama jatuh pada hari Jumaat dan hujan lebat pula sampai ke petang. Esoknya (raya ke-2) kami dah bertolak balik beraya di kampung saya di Kedah. 

Dalila pula raya tahun ni dah aktif berjalan dan berlari..(raya tahun lepas dia masih jalan-jalan jatuh lagi). Seronoklah dia dapat ikut main sepupunya yang lain. Kalo di sebelah family Abah..Dalila suka berkepit dengan Fatin (8 tahun) berbanding dengan Faqihah (3 tahun)-adik kepada Fatin..dan disebelah family saya pula.. Dalila dengan Alia (9 tahun) dab Anis (7 tahun)

 Dari kiri: Aqif, Qayyum, Faiq, Faqihah, Arifa Dalila, Fatin dan Najwa


 Dalila dan Alia




p/s: kalo rajin nanti, ibu masukkan lagi pic raya kita yer sayang..



photobucket

12 comments:

sz | m.s.s said...

cantekkk gambar raya min sekeluarga...abahnya kena ada geng tu baju kosong...dalila ngan ibu dia dah sama ... ;p

Ummi Eisya said...

jarang nampak ko pload pic 1 family ko ni..cntik la pic tu..ko amik kat mana..pic ko ngan dalila pun comel..nampak ibu dan anak tu..ko x yah la pakai spec..lagi cun woo..hiksss

mama rifQy said...

alalallla..chantik dalila =)

Fieza79 said...

cantek potret raya..

salam kenalan..nice blog..

win@momyShaneQeisha said...

wah sedondon...dalila cute mcm mamanya

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

memang ceria lah warna ni...

10 said...

canteknya gambar potret depa... baju sedondon bunga gitu... cute la mak + anak...

betui la kakmin... hawa pun suka berkawan dgn budak besar...

ibu_Arifa said...

TO SZ: Terima kasih..ooo..pandai menyakat yer kak..insyaallah ..kalo ada reseki adalah lah nanti.

TO UMMI EISYA: Hihihi..ada jugak yg perasan yer.. mmg aku jarang opload pic satu family sbb mmg tak de. hubby aku yg jarang mau bergambar. aku ambik gambar kat umah MIL, tp saje rajin gi tukar background..nak kasi gempaq sikit..tp terasa dh mcm kulit album CD lah pulak jdnyer.

ibu_Arifa said...

TO MAMA RIFQY: Terima kasih mama Rifqy.

TO FIEZA79: Salam kenal juga buat kak Fieza..saya pun dah ke blog akak tadi..duk kulim yer..dekat saja lah. keep in touch :)

ibu_Arifa said...

TO WIN: hihi..1st time sedondon.. tu yg excitet ni kak Win..terima kasih

TO IBUDAMIA: terima kasih...

TO 10: Asben tak mau gi ambik gambar kat studio..so kak min edit lah sikit2 gambar yg ada..kekonon nk wat ala2 gambar studio..entah jd ker tak ni pun.

Zaidah said...

cantik baju raya...gambar pun cantik....warna sedondon...abah dalilah aje yang baju plain...

zura@iwan said...

sedondon gitue....lawa kaler biru....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...