nak join? klik banner ni yer

Friday, October 22, 2010

@ Akhirnya..saya dapat juga..TQ Nuffnang

Alhamdulillah..hari ni baru saya dapat "Buffered Earnings" setelah 2 bulan tak kunjung tiba. Puas sudah menahan hati jeles mambaca entry kekewan blog sorang demi sorang bercerita tentang bilangan "Buffered Earnings" mereka yang semakin bertambah.



Buffered pertama saya bulan ni.. Celcome KL Dragons SS

Terima kasih Nuffnang. Jangan segan2 kasi  lagi kat saya yer.

TERIMA KASIH JUGA PADA KAWAN2 YANG SUDI SINGGAH di blog saya ini..

Nota: nak dapat satu buffered ni .."visitor this week" mestilah LEBIH 650 keatas.


photobucket

21 comments:

Khumaera Ismail said...

alhamdulillah..yeah~!! leh blanje.. ;)

zura@iwan said...

wahhh tahniah min....dpt gl BE kan...akak ni x penah la nk dpt..blog x glem kan..hikss

liyanadiabu said...

wah bestnyer...tapi mcm nak tapi BE klau visitor seminggu xsampai 200..:(...dah sellau berblog,dah selalu berjalan2 tgk blog,dah wat mcm2..tapi still org kurang gak..huhuhu..sedihnyer..

Ain said...

tahniah min, kalau personal blog akak memang tak pernah merasa be ni, be yang melekat pun kat blog kontest montest jer....

huhu...

Huda said...

wah bestnye :) tahniah2!

♥Azie♥ said...

TERIMA KASIH UNTUK KAK MIN JUGAK

10 said...

syoknya... semoga makin bertambah... org punya be pun dh lama xda... sepi ja sejak raya tu...

Zaidah said...

tahniah min...klu nak dapat 650...kena selalu update bloglah macam nie....nak jugakkkk

kakyong said...

tahniah...
kakyong pun dok menanti BE dr nuff ni,..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kena target tiap2 ari mesti lebey 100 keatas UV kan...pastu mesti dapat BE yang mantap...cayok2 & tahniah

Momma Mia said...

mak aih kene 650 ke atas.. perghhh dalam 1 hari ker??

Tahniah Min

Izan Ishak said...

tahniah min...!!
k.izan punya tinggal 2 je gedik2 kat belah tepi tu...huhu.
tak larat rasanya nak bw tiap2 hari kan~~

Nadiah Sidek said...

congrats!

p/s: saya dah rasmikan watermark baru ^_^. terima kasih byk2 :)

ibu_Arifa said...

TO KHUMAERA: Terima kasih..belanja? buat GA boleh lah kot nnt..insyaallah..

TO ZURA@IWAN: Terima kasih kak zura. blog min pun tak de lah glemor mana..hari2 wat blogwalking jer.

TO LIYANADIABU: Dulu2 saya pun mcm tu kak. tp sejak pernah sekali wat contest yg senang2 dulu tu..dan satu hari 2-3 kali buat blogwalking..memang nampak perbezaan kuantiti org dtg ke blog..makin ramai.

ibu_Arifa said...

TO AIN: ooo..blog contest saya pulak..mcm 'tak hidup' jer nuffnang nyer..sehari adalah 4-5 org singgah..huhu..

TO HUDA: Terima kasih :)

TO AZIE: Sama2 kasih yer Azie :)

ibu_Arifa said...

TO 10: Terima kasih..samalah..last dapat be pun raya aritu..pastu stop dah..ni baru dapat bulak..alhamdulillah.

TO ZAIDAH: Tulah kak Zai..kekadang tu tak de idea nak update blog..tp nak update jugak..terpaksa lah blogwalking lebih sikit bila xde entry.

ibu_Arifa said...

TO KAK YONG: Terima kasih..blog kak yong byk info..sure lagi mantap dari blog saya pasni.

TO ANJE: Terima kasih Anje. baru nak berjinak2 dgn be ni.. belajar byk dr Anje jgk ni. terima kasih yer.

ibu_Arifa said...

TO MOMMAMIA: 650 tu untuk satu minggu lah Alin..itu pendapat saya lah..sebab 2-3 hari saya dok dapat 600 lebih tp tak sampai 650..tak pun dapat be..hari ni saya "visitor weekly" saya dah 653 baru dapat be.

TO KAK IZAN: Terima kasih kak izan.OOO..dau pun tak pe..asalkan ade kan.

TO NADIAH: terima kasih.. saya rasa xclear sgt lah nama kat w/m tu..nak saya editkan semula tak? guna font yg tebal sikit nak?

rynas said...

rezeki namanya...yeehaa..(gelak suka)

Wawa~* said...

tahniah dpt BE tu ;)

muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

SYaMiLa said...

tahniah....

akak nye BE tk tambah2..satu tu je...lepas pindah rumah baru...traffic tk cukup 650 seminggu utk dapat BE lagi...huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...