nak join? klik banner ni yer

Tuesday, October 5, 2010

@ Lagi Cerita Birthday

Sambung lagi cerita dan gambar masa birthday party Dalila...

Haritu..Dalila potong kek jam 4 ptg. Dia tak berapa mahu berada di meja kek tu..lebih tertarik nak main kat depan..kan ramai yang sebayanya datang.
 masa nak potong kek

dah ready nak potong...

party pek yang kami buat tetamu Dalila
ada pensil 2 batang, pambaris, kismis kotak kecil, puding dan lolipop.

Hadiah birthday...Terima kasih semua :)

Tekun nak buka hadiah...


photobucket

11 comments:

zura@iwan said...

byk dpt adiah ye dalila...sure excited dia nk buka tu..hehe

Izan Ishak said...

min...comelnya kek dalila... mmg tekun skali dia nak bukak hadiah tu~~

sori lama tak tinggal komen kat sini ye min~~

SyidaGorjes said...

banyaknye hadiah si comel tu...

miera said...

banyak nyer hadiah..ada juga hadiah kita terselit..harap2 dalila suka la gan hadiah aunty yer.. =)

10 said...

byk hadiah dalila... cam kenal ja hadiah yg dalila nk buka tu...

♥Azie♥ said...

cantik betul kek dalila...

Ummi Eisya said...

suka dalila dapat hadiah ye..hadiah ape tu dalila..auntie tak bagi pun hadiah lagikan..tunggu ye dalila..lewat skit..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhhh...banyak hadiah tu....nampak meriah sgt celebration...

Ummi Salsabila said...

byknya hadiah dalila..seronoknya!

Farra Dhelina said...

ctk la kek dia..

AshAnas said...

byknye hadiah dalila... lps ni ibu tayang hadiah nye tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...