nak join? klik banner ni yer

Thursday, October 7, 2010

@ Dalila Jumpa Seorang Model Iklan Lelaki

Dalila berkesempatan jumpa dengan seorang model iklan masa raya pertama baru2 ni. Model iklan tersebut adalah sepupu dengan Abah. Kira dia dengan Dalila ni "dua pupu" lah kan. Iklan terbarunya di tv adalah iklan ubat gigi. Rasanya kalo tak silap saya, Faizul ni buat modeling sebagai part time jer. Dia ada job lain yang lebih masyukk..

Kebetulan malam raya aritu dia datang ke rumah nenek Abah, dapatlah sama membantu menganyam ketupan daun palas malam tu. Korang sure tak percaya...dah ler "still single and availble" pandai pulak anyam ketupat..ahaks! confirm dapat title 'jejaka melayu terakhir"  lah dia nih.

Pagi raya pertama kan sesi bergambar. beramai2..so dapatlah saya ambik gambar Dalila dengan Faizul. Tapi Dalila malu2 kucing pulak dengan dia..aduyaiii

Dalila peluk Abah bila uncle Faizul nak dukung..malu konon


photobucket

17 comments:

mama rifQy said...

waaa..dalila malu2 la pulak..pakwe kann?harus la malu2

Khumaera Ismail said...

ooo~iklan gigi tu ea..colgate kan? "senyuman adik A+" hehehehe~

Zaidah said...

handsomelah dia nie.....malulah plak dalilah...dah sedondon tu...

10 said...

gigi cantek... layak sangat la...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah dapat jumpa model iklan ek...pastu malu2 plak...comel dalila

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

macam tak pernah tgk pulak model lelaki ni...nanti cuba usha2 kat TV...

mumyShaneQeisha said...

malu ya dalila tengok sepupunya yg encem tu..

Ema said...

cantik gigi dia..hehehehe

Ibu Ayra said...

min, kalau tak salah si faizul nih dulu sek men teknik balik pulau kan... sebaya dgn min kan? sebab dia nih member kepada member kak ros...

Farra Dhelina said...

tak perasan la model ni..kat iklan ubt gg mn sis?

SyidaGorjes said...

min,
model iklan mana satu?banyak iklan kat mesia ni.tak bole cam la.

Ummi Salsabila said...

model iklan gg mana yer? tp gg dia mmg putih n shining! hehe.

dalila malu jumpa uncle,ensem sgt..hehe

ibu_Arifa said...

TO MAMA RIFQY: hihi..agaknyer lah tu..dia manja lah sikit aritu..risau kami dukung baby lain kot.

TO KHUMAERA ISMAIL: Haah..betul lah tu..tp iklan tu dah tak de kan skrg. last tgk masa raya aritu jer.

TO ZAIDAH: hihihi..malu2 kucing jer t kak Zai.

ibu_Arifa said...

TO 10: Tulah pasal..mmg kena dgn org nya lah kan.

TO ANJE: Dia malu2 sbb mmodel tu nak dukung dia...hihihi..segan kot aritu.

TO IBUDAMIA: Iklan tu dah tak keluar lah rasanya kat tv..aritu nampak time raya jer.. iklan ubat gigi goldgate..senyuman adik A+ tu..

ibu_Arifa said...

TO MUMYSHANEQEISHA: malu2 kucing jer tu kak..jgn percaya :P

TO EMA: memang sesuai kan jd model iklan ubat gigi.

TO IBU AYRA: Betul kak ros..dulu sek teknik kat balik pulau. umur saya tak sure lak..nanti min tanya asben min.

ibu_Arifa said...

TO FARRA DHELINA: Iklan ubat gigi coldgate..senyuman adik A+ kalo tak silap..tp mcm tak nampak dah iklan tu kat tv skrg.

TO SYIDA: Memang patut pun kak syida tak perasan..sbb skrg ni iklan ni dah tak de kat tv..time raya aritu adalah...iklan ubat gigi coldgate..senyuman adik A+.

TO UMMI SALSABILA: Ubat gigi colgate.. nanti k'min dalam link iklan tu k'min letak kat sini yer.. sbb dah tak nampak kat tv dah skrg.

zura@iwan said...

x pasan plak dia modek iklan gg tu ek...hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...