nak join? klik banner ni yer

Tuesday, March 31, 2009

1st time Dalila di tepi pantai

Dah lama dah Ibu plan dengan Abah nak bawa Dalila tengok pantai atau laut. Boleh ambil2 gambar tepi pantai.. tp selalu panas.. sian nak bawa anak dara ni panas2. Kebetulan hari yang Ibu keluar nak beli walker tu..cuaca macam nak hujan..mendung semacam jer..sebelum kami masuk Queensbay Mall.. sempat juga berhenti sekejap tepi pantai depan Queensbay Mall tu. Lebih kurang pukul 2.30ptg, orang tak berapa ramai sangat.. senang sikit nak cari parking. Tapi bila dah sampai situ cik Dalila ni tertidor la pula.. tu yg muka chom "serius" jer tu dalam gambar.

Dah sampai ni sayang

Patutnye akan nampak jambatan p.pinang kat belakang kita

Ini lah kesayangan Ibu
Duduk mengadap Pulau Jerejak jap!

Queensbay ni berhadapan dengan Pulau Jerejak..tp sekali pun Ibu tak pernah sampai sob..sob.. Nak ambil gambar lama2 pun risau ..dah makin hitam jer awan kat atas tu. Nanti kita datang lagi yer sayang.. hari ni misi Ibu dan Abah nak cari walker dulu.

8 comments:

SePia said...

Comelnya Dalila..
X meragam ke dia bwk tepi pantai tu?
Baiknya..
good girl.

ibu_arifa said...

TO SEPIA: Alhamdulillah..kat luar dia tak pernah meragam lagi..kat umah jer riuh mintak angkat.

suhaila-ab said...

nape ngan blog lama...akak lama tak jln2...rupanya blog dah kena hiv ekh...sian..apa pun akk dah follow balik..

ibu_arifa said...

TO SUHAILA AB: tak de rejeki dgn blog lama tu. Thanks yer kak.

Mrs. Adz said...

ala sukanya g tepi pantai bawak bby..tapi kat jb ni pantai jauh la..memang cantik ibu ngan anak..sama2 pakai warna merah..

Ummi Salsabila said...

aah.ibu dalila pun cutela..br nmpak muka betul2..hihi

Ina Hashim said...

salam ukhwah...

klu nak try CD lunatots, boleh refer kat estore sy nih : http://mushymushyestore.blogspot.com

rochi said...

macam kenal ibu arifa nih.. dulu motorolan ka huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...