nak join? klik banner ni yer

Tuesday, March 24, 2009

Award dari Kak Hayatie..

The rules:
*Place the award logo on your blog.
*Nominate 10 other blogs which show “Attitude and/or Gratitude”
*Link to the nominees on your blog post.
*Comment on their blog that you have nominated them.
*Share the love and link to the person who nominated you.


Thank you kak Hayatie.. kerana sudi bagi award ni kat Ibu, Kak Hayatie ni antara insan2 yang banyak memberi tunjuk ajar/ nasihat tentang hal2 Breastfeeding..selain Mama-Qaisara, dan beberapa org kakak2 blogger lagi..(sebenarnya ucapan penghargaan utk "my sifu-sifu" in breasfeeding ni, ibu dah karang dah tp plan nak post 25hb..sbb time tu genap 6 bulan Dalila breastfeed..tp..dah terlanjur nak ucap TQ kat Kak Hayatie sbb bagi award ni..ter'bongkar lah rahsia' untuk post 25hb ni)


Ibu pun nak kasi award ni kat kawan2 ibu....anda semua memang layak menerima SISTERHOOD AWARD ni.


Hayatie - untuk kak Hayatie jgk yer -xclusivelyxpressing
MamaQaisara - mommy-germs
Ummieisya
Naura
Mija
Kak Ina -yongnoina
Jiey Mein
Azie -kesayangan ku Adriana Adzreen
Zura - Our Dairy..
Cute -Miut78
UmmiRayyan
UmmiSarra
Lead & Ad- leadleedeeashawtee
Kak Ngah -aslindaa.blogspot.

5 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh.. mekacih sebab senaraikan nama kita utk menerima award ni.. nnti kita ambil k. anyway.. jemput ambil award top 50 followers kat blog kita

leadleedeea said...

hehe....thanx bg award kat kite..first time dpt neh..

kakngah said...

lihat lah donia.... sob!sob!sob!
makaseh...

*Azie* said...

tq..azie terima dgn dengan tapak 2 tapak tangan...muahzzz

naurah makwa said...

thanks kak..first time dapat award ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...