nak join? klik banner ni yer

Wednesday, March 18, 2009

Jawab TAG Ummieisya

Thanks Ummieisya bg tag ni..ni tag kedua dlm blog baru ibu ni..Kak Hayatie dah tag ibu juga hari tu..tp tajuk tag nya umum sgt..tak sempat nak fikir.."tag sebelum dan sesudah".nnt akan Ibu buat juga mgkin lepas M-test KPLI nnt kot..skrg buat tag yg simple2 dulu..

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
sekarang punya ibu letak "my love" bagi menggantikan blog ibuarifa dulu tu..ibu pilih ibu arifa sbb insyaallah kalau ada rezeki (anak) lagi..ibu nak mulakan nama diorang dgn Arifa/Arif. so kire nak kasi anak2 baca la nnt..

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
sekarang punya link "ibudalila.blogspot.com"..sbb ibuarifa.blogspot.com dah guna kt blog lama..sayang pulak nak "delate" blog lama tu..ada banyak entri dah ibu buat.

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
bebas..tp mungkin citer family la yg banyak pun.


4)Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
yg blog lama tu ada jugak...geram sgt bila date tak display..tp tak sampai hati nak delate..yg baru ni..tak la..sayang maa..

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini?
seorang ibu yang penyayang dan baik hati..ada anak dara comel yg lebih kurang jer sebaya dgn anak dara ibu. walaupun hanya kenal dalam blog jer..tp mcm dah mesra je ibu rasa..Hope persahabatan ini akan berkekalan.


6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
Nak pilih siapa ya..tp kalo dah buat..tak yah la buat lagi ok.

naura
kak ina
ummisarra
zura

lead & ad

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...