nak join? klik banner ni yer

Sunday, March 15, 2009

Blossom in Bayan Baru

Hari ni kejut Dalila awal..tp hari ni bukan nak gi members day lagi..hari ni dah plan dgn Abah nak gi ambik gambar kat pantai depan Queensbay Mall...kami plan nak gi awal2 pagi sbb tak nak panas..nanti sian kat Dalila pula..peluh2.

Sampai je kat simpang empat depat rumah, abah tak U-turn..abah cakap tukar plan..gi ambik gambar kat tepi Hospital Pantai..yaaalah..kelmarin bukan main banyak org dok kerumun kat kawasan pokok2 situ ambik gambar.Bak kata iklan astro kirana.."IA BAGAIKAN SATU FENOMENA.."....bunga2 di pokok itu sungguh lebat, seakan-akan bunga SAKURA jer..kami yang kuar rumah jam 8 pun (lokasi +- 2km dari rumah)...sampai dah ada beberapa kereta dah sedang ambil gambar...siap dengan jubah konvo pun ada...huh..dasyat!! Ibu arifa..melaporkan dari tempat kejadian..hehehe...



Ni lah antara gambo2 yg sempat kami ambik...(sila abaikan wajah tembam ibu tu ok..) org ramai sgt...menati giliran nak pose bawah pokok2 tu..masa nak balik..datang lak satu group pengantin cina..sekali dgn flawor2 girl nyer sekali...huh..meriah la bayan baru sekarang...semuanya gara2 bunga SAKURA MALAYSIA ni..

6 comments:

Mama,Ayah,Damia&Life Style said...

Comelnya Dalila dgn gaun cute tuh..akak, kat dpn umah naura pun ada pokok ni..skang tgh lebat berbunga..terasa cam ada di jepun gitu..

zura said...

hehehe...musim bunga kan..zura pun g bgmbr time cuti ritu...

ibu_arifa said...

to Naura:..sekali sekala nak perasan ada di Jepun..hehehe

to Zura:..cantik gambar bunga yg zura ambik tu.. :)

Jiey^Mien said...

Cantiknya.. Ala-ala kat oversea nih

ibu_arifa said...

TO Jiey Mien:..memang cantik..lagi pun dekat je dgn rumah.

Mija said...

haaa...nak kena pergi nih!! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...