nak join? klik banner ni yer

Thursday, March 12, 2009

Apa Kebenda Ni?

Disuatu hari Sabtu yg lalu, kami sekeluarga keluar jalan2, plan nak ambik gambar tepi pantai depan Queensbay Mall.(Selalu ke sini sbb dekat je dengan rumah). Sampai disana cuaca masih lagi panas, kami pun masuk parking kt dlm Queensbay Mall..
Sedang best dok ronda2.. kami nampak org ramai sedang berkumpul, sedang melihat sesuatu.. rupanya mereka sedang lihat ni...
mula2 ibu ingat patung..sbb dok keras tak bergerak..tp tiba2 tgk ada budak2 g dekat nak ambik gambar dgn patung tu..dia angkat tangan bagi budak2 tu dok dekat..laaa..org rupanya..ingatkan patung td..kat depat dia..ada mcm bekas isi duit tu..senang la cari duit mcm ni..warnakan jer muka+badan semua kaler silver..duduk keras2..sat gi orang mai kerumun..dapat duit..glamor pun dapat..sbb org ambik gambar jugak..ahks!!..korang jangan sesekali cuba tau..nanti sapa yang malu..haa..bak kata Nabil...lu pikir la sendiri
Ni antara gambar yg sempat ambik ptg tu..tak jd ambik kt tapi pantai..sebab tak sedar dah 6.30ptg dah..dah kena balik laa..

Dalila sedang tengok wau

sedang merap nak di dukung lak

Nak tgk gajah tu...

Ambik gambar kt depan restoran tu..tp kami makan kat tempat lain..

3 comments:

kakngah said...

kat pntu gate istana negara ada. abg askar. camne kita buat agah dia tetap cenggitu gak. cuma abg askar tu xder la kaler silver. hiks!

ibu_arifa said...

askar tu dah mmg koje dia cam tu...yg brader silver ni...sbb tak de koje kot wat cam ni..

Mija said...

dh start kt msia ni,kat oversea byk la patung silver & gold ni.kasi duit dia tunduk la.ahahah.tu nama dia, seni..kut..ekekek
*ha,dh dpt tudung ekin??? ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...