nak join? klik banner ni yer

Sunday, January 10, 2010

@ Tgk Wayang: Did U Hear About The Morgans?

Sebenarnyer tak plan pun nak pergi tgk wayang berdua dgn Abah hari ni. Niat dari rumah tu nk ke kedai turpaware jer kat area QueensBay Mall tu. Seperti biasa, sebelum masuk kereta, Abah singgah2 dulu rumah MIL..duduk2 rumah MIL dari jam 1.30ptg sampai dkt jam 3ptg baru bergerak ke QueensBay Mall, agak lambat sebab Dalila tak mau ikut Ibu dan Abah, dia nk duduk dgn MIL. Mungkin kerana rindu sbb MIL jarang ada di rumah sebab menemankan anak SIL( yg bernama Fa'iq) untuk sesi kimoterapi di GH. So, kami pun tinggallah Dalila dgn MIL. petang td..

kami keluar berdua gaya org baru kawen..hihihi..so ada peluang tgk wayang lah tadi.. yes!!
Tak pernah lagi tgk wayang sejak melahirkan Dalila tau..

Sampai2 dah jam 3.15 dah..movie yg paling awal pun jam 4.15ptg (Alvin &Chipmunk) dan 4.30ptg (Did youhear about Morgans?) mula2 ingat nk tgk citer yg jam 4.15ptg tu... tapi bila tgk seat..mak aiii..full..nak tgk jugak kena duduk seat depan sekali. Terus tukar tgk citer yg lagi satu tu..Did You Hear About Morgans?

REVIEW Movie ni:

Citer romantik cinta-cintun gitu. Mengisahkan satu pasangan yg sedang berpisah/bercerai, tetapi si suami tu ingin memujuk semula si isteri untuk kembali kepadanya. Nak di jadikan cerita, sedang mereka berjalan2 di bandar, mereka telah menjadi saksi kpd satu kes pembunuhan, dan si pembunuh tu telah nampak muka mereka berdua. Maka bermula lah, kisah2 penyatuan semula dua hati apabila pihak polis New York telah memindahkan mereka berdua ke suatu kawasan terpencil untuk mengelakkan daripada di buru oleh pembunuh tersebut.
Citer happy ending...suami isteri tu berbaik semula dan bakal mendapat cahaya mata tidak lama lagi..


p/s: sangat best rasenyer bila sesekali dapat gelak kuat2 dalam panggung :P


Photobucket

8 comments:

Mrs. Adz said...

eii bestnye..dapat gak ko kuar berduakan..sporting lak dalila tu..bagi can kat ibu dan ayah ye..good girl..

aku ni pun dah lama tak tgk wayang..

p/s:-siannya ko tak siap lagi baju..lama giler sampai bulan 3 baru siap..jgn nanti dalila dah besar je masa tu..kang salah lak ukuran..tak sabar nak tgk pic dalila berbaju kurung ni..

aku memang nak jumpa ko ni..

[-suziey-] said...

perghh dating2 tu..syiok2..heeh..skali skala mmg heaven je rasakan:)

azzul said...

sekali sekala dpt gi dating best kn..rs mcm zmn bercinta jek..heheh okla tu pas ni ble buat selalu since dalila tak kisah kena tinggal heheh

10 said...

oooo kuar dating ek... suka la tu...

cam best je movie tu... bila la dpt tgk wayang ni ek?

ecamajasara said...

wah..bez2..next time bole buat lg..kikikiki

E.L.I.Z.A said...

best dpt tgk wayang!
best la kan MIL ada kt sana..at least bila nk ber-dating ber-2 tu senang hehhe..

MiJa said...

dalila tau2 jer eh..
hehe kasi can ibu & abah nk dating2!!

maya amir said...

best ek cite ni? kene consider tgk nanti:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...