nak join? klik banner ni yer

Thursday, January 28, 2010

@ Cabutan Bertuah di Yanmieonline.com

Dah lama tak join contest mudah gini, naik gian pulak rase...

Jalan2 tadi terjumpa satu contest ni, hanya perlu copy paste jer ayat di bayah ni..

"Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.

Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama

untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di http://yanmieonline.com/2010/01/cabutan-bertuah-di-yanmieonline-com/ "

****Saya tahu pertandingan ini dari blog Kak Ngah.



SESIAPA nak join jugak contest ni, letak lah IbuArifa sebagai REFERER korang yer..


Photobucket

4 comments:

Mama_Aqish said...

contest lagi...good luck

CuTeMiUt78 said...

aahhaakkss.. rajin gitu.. klu menang kongsi hadiah blh.. good luck k

10 said...

ooo... senang je... xpe la org support kakmin... bila tarikh tutupnya?

Yanmie said...

salam,

thanks dh join...gud luck yea...


www.yanmieonline.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...