nak join? klik banner ni yer

Thursday, January 14, 2010

@ Hadiah BabyIntan's Giveaway

Hadiah dari Kak Intan...Terima Kasih ya :)


Hujung Dis 09 yang lalu, Kak Intan ada buat some simple giveaway...very2 simple- just drop komen utk teka benda apa yg Kak Intan baru beli saja...Ibu pun suka2 mencuba, dan mungkin rezeki ada, tekaan Ibu betul...klik sini untuk melihat entry tu.

Hadiah ni sebenarnyer patut di terima hari Sabtu lepas..tp Ibu tak de kat umah pulak petang tu. So kelmarin 13hb Jan baru posmen tu re-send semula hadiah ni. Cantikkan.. memang 2 benda ni, cermin dan poket tissu cove ni lum ada lagi dalam handbag baru Ibu. Macam tau tau jer Kak Intan nih..

Terima kasih Kak Intan...saya suka dgn hadiah2 yg Kak Intan berikan ni. Bertuah nyer rase jadi antara pemenang di blog Kak Intan ni..yey!




Photobucket

13 comments:

naurah makwa said...

cantikla poket tisu tu..naura pun berkenan..

MRS. K said...

saya pon suke...hehehe

ema82red said...

cantik cermin tu...

Mrs. Adz said...

tahniah..best hadiah cover tisu tu..aku pun tak ade..

Ain said...

tahniah min...

bila akak nak menang nie...huhuhu...

LIP said...

cumei je tmpt tisu tu...

azzul said...

i like the tissu pocket so much

[-suziey-] said...

waaaa bestnya dpt ole2..hehe..efisyen sungguh intan:)congrates ye ibuariffa

Ibu Ayra said...

tahniah min coz mng giveaway...

10 said...

wah... bestnya dapat hadiah...

miera said...

tahniah yer kak min.....cantik nyer...suka la kita...

Intan said...

Weee suke nya min dan semua suke :D

Thanks ye dear for joining giveaway sempoi2 cam gitu.

Leh a ltk dlm handbeg skrg nie tuk touch up2 muka ;)

Mama_Aqish said...

tantek2....cute2 gitu hadiahnyer...tahniah ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...