nak join? klik banner ni yer

Tuesday, January 5, 2010

@ Kenduri Adik SIL

TAHNIAH pasangan mempelai

HARISS & NINIE

semoga berbahagia sampai akhir hayat, dan cepat2 dikurniakan zuriat yer..hihihi


Gambar2 yg sempat Abah ambik masa kenduri Hariss-adik SIL Ibu pada 2hb January yg lalu. Si Hariss ni baru jer abis kursus army, dan sekarang ada di Kepala Batas, A/star KEDAH.



Berjalan pun gaya org berkawat dan kaki mereka ni..


Warna tema hijau apple ...sweet!


Dalila sedang seronok bermain dgn (sepupunyer) anak SIL, -kak ngah

Tengok tu, mmg tak de pun gambar Dalila yg tgh 'ready'..dgn Ibu pun dia asyik bergerak2 jer.. tak mau duduk diam w/pun seminit.


Photobucket

6 comments:

ema82red said...

cantik nyer ijo.....

maya amir said...

eh ijau apple themenye.. sgt cantik:)

[-suziey-] said...

selamat pengantin baru..
waaaa tantek baju pengantin..

comel je dalila amik gbr camtu:)

Suhana Shahril said...

Dalila p makan nasik kenduri yer...cedap tak?

Mrs. Adz said...

amboi..amboi..dalila dah pandai kawan ye..kena bagi kawan ni min..hiihiii

cantiknya rantai dia..auntie nak pinjam boleh??

tahniah kepada pengantin..

10 said...

tahniah pada pasangan pengantin baru...

cantek la hijau... teringat lak pada kenduri org dulu... hijau jugak...

dalila sonok je main ek... cute la dalila...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...