nak join? klik banner ni yer

Tuesday, January 26, 2010

@ Hadiah Contest Mama Aqish Dah Sampai

Berikutan Dalila mendapat tempat ke-3 dalam contest yg dianjurkan oleh Mama Aqish baru2 ni... (sila klik entry INI )... Hadiahnya telah Ibu terima pada hari Jumaat yg lalu 22hb January. Memang tak sangka sebegitu pantas akan terima hadiah dari Branded Baby Clothes ni. Baru je dapat email awal minggu dari Kak Afzan, tanya saiz baju Dalila, hari Jumaat dah sampai dah baju nyer tu.

TERIMA KASIH
BRANDED BABY CLOTHES
dan KAK AFZAN :D

Saya dan Dalila amat suka dgn t-shirt ni




Nak tengok hadiahnyer tu..

dapat sehelai t-shirt yg cantik ni

Dalila dah pakai t-shirt tu, sampai xmau buka2.


Macam tau2 jer Kak Afzan ni yg Ibu dok mencari t-shirt putih. Bila buka sampul pos express tu Dalila pun excitet sama..dia cakap "tek..tek.." maksudnyer cantik lah. Terus dia ambik dan buat gaya nak pakai baju tu. Berkenan sungguh dia dgn t-shirt ni sampai Ibu minta nak basuh dulu baju tu pun dia tak nak kasi. Biarkan dia main2 dgn baju tu sekejap sampai dia terlena baru ambik masuk WM.

So, sesiapa yg nak tengok baju2 baby yg cantik2 juga..silalah ke Branded Baby Clothes. Cepat sebelum kehabisan stok!



Photobucket

15 comments:

~Ifa~ said...

memang cantik la baju tu.sesuai dgn dalila.kaler pun cun putih tulisan hijau sesuai sgt.

Mrs. Adz said...

cantik baju tu..suka suka..hihii..kalau aku dapat pun best..ade size mummy tak..:p

Mama_Aqish said...

wah...memmang tantek gitu...sesuai dengan dalila...tahniah k...nanti jangan lupe masukkan contest mama k

naurah makwa said...

wah..cantik.cute jer ngan dalila

wansteddy said...

tahniah arifa dan ibunya!
suka tgk muka arifa ni sejukkkk hati.
bju ni nmpk sexy utk arifa. cute!

lin muhamad said...

alahai..cutenye dalila in that shirts..padan dgn dia..

lin muhamad last post..#cameron highlands+lecture+checkup+toys+love-bite+ikea+hutang

mazz said...

cute la Dalila pkai bj ni..geram tgk dalila..;P

maya amir said...

bertambah2 lagiklaa comelnye die:)

10 said...

wah dah dpt hadiah... tahniah2... canteknya tshirt dalila... suka ek dalila pakai tshirt tu... muka nampak gembira je...

Intan said...

Comel sgt!

shakeymirza said...

cun la ^__^

[-suziey-] said...

alhamdulillah rezeki yek..tantek..sesuai ngn modelnya:)

Mama_Aqish said...

jom pi blog kiter tengok hadiah yang lagi satu plak...akan di pos nanti...tantek tau...kol 2.30 kiter publish hadiah tu k

CuTeMiUt78 said...

wah cantik2.. amat sesuai gitu

E.L.I.Z.A said...

cantik sgt baju tu ngan dalila........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...