nak join? klik banner ni yer

Wednesday, January 6, 2010

@ Cutest Baby 2009 Contest by Mama_Aqish

****** sticky mode entry until 06 Jan 2010*****


Lagi entry contest...

Cutest Baby 2009 Contest by mama_Aqish


Dan gambar yg ingin Ibu masukkan dalam contest ni adalah...


Nama Anak: Arifa Dalila
Umur: 1 tahun 3 bulan
Tarikh Lahir: 23 Sept 2008


Terima kasih kepada penaja2 untuk contest kali ini:


dan




p/s: makin ramai kawan2 blog kita dah berjinak2 dgn kamera DSLR.. bestnyer!! Bila lah Ibu dah dapat seketul kamera DSLR nih.. Dok belasah kamera sony T-9 hadiah pertunangan dari Abah dulu2 tu jer.. nak jugak merasa mengusung DSRL kesana kemari..hihihi
Jeles lah aku dgn "ko" pasni "kawan"


Photobucket

12 comments:

ibu emy efy eqy said...

Good Luck Dalila!

Mrs. Adz said...

dalila cute la..kat mana tu sayang..kat kg ibu ke..cantik pemandangan dia..

haah la,dah makin ramai kan ade dslr tu..jom kita sama-sama ade nak tak??kita jadi geng dslr..

masuk group suziey tu..hihii

Momma Mia said...

Wah dah besar anak dara ibu nih. Cute & lawa la dalila... good luck sayang!

mamaMUHAMMAD said...

camera sony pun ok apa..dari tak de apa2 betul tak..??hihi
mahal tu DSRL
tak pe la..abah dalila mesti banyak duit belikan untuk ibu

Intan said...

Cute je dalila nie...gud luck ye sayang :D

P/s: Apa lagi min, grab lah satu dslr!

naurah makwa said...

gud luck yer kak..

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

gud luck dear!.. ;)

10 said...

mudah2an menang contest ni ek...

bersyukur la... ada jugak kamera sony tu...

pujuk la husband kak min belikan dslr tu...

eRiNsZ said...

hye dalila cumill..
nak pkai kebaya tak?

jom tgok kebaya cute kat umah pink weoll

http://ehemsz.blogspot.com/2009/12/sale-kebaya-cute-untuk-kanak-kanak.html

Mama-Danish & Sarah said...

gud luck utk dalila yg chomelll.....

Ummi Salsabila said...

gudluck dalila cun..hehe

aah,rmi kan? best juga if dpt seketul.boleh blajar shooting.

maya amir said...

kalau dah dpt slr tu, mmg anak jadik model senantiasa! heheh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...