nak join? klik banner ni yer

Monday, November 30, 2009

@ Comot & Comel Eating Contest

######## STICKY MODE UNTIL 30 Nov 2009 ########

Terlebih dahulu Ibu nak ucapkan ribuan Terima Kasih pada penganjur Contest Comot & Comel Eating kali ini iaitu Mummy Fia dan Ibu Adam kerana melanjutkan tarikh tutup contest sehingga ke 30hb Nov 09 nnt. Pada mulanya, ingatkan sudah tak sempat nk join contest ni, memandangkan awal2 bulan aritu Dalila tgh ber 'diet' = kurang makan disebabkan encik gigi garham sudah mula muncul. Ini gigi ke-9 Dalila dan merupakan gigi garham pertama (gusi atas-sebelah kiri). Sekarang dah nampak dah gigi garham tu, jadi selera Dalila pulih kembali.


Eh, entry kali ni bukan nak bercerita pasal gigi lah, tetapi pasal kecomotan Dalila sewaktu makan biskut Oreo baru-baru ini.

Nama Baby ni : Arifa Dalila Mohd Fadli
Tarikh Lahir Baby: 23 Sept 2008
Nama Ibunya : Fatimah



Maaf, gambar Dalila suap sendiri biskut tu semua nyer 'gegar2', tak clear. Yg ni yg Ibu rasa okey sikit.


Dah habis makan sampai jilat jari tuh..sedap sungguh biskut ni Ibu


Kecomotan Dalila yg tertinggal di pipinya.

Cerita tentang gambar:

Gambar2 ini diambil pada 15 Nov 09 yg lalu. Ibu sedang makan biskut Oreo sambil2 menonton TV, Dalila pun ikut nak makan juga apa yg Ibunya makan. Ibu kasi biskut tu tanpa jem/isi nye tu, kan manis isi putih yg di tengah2 tu. Ibu tengok dia suka pulak makan biskut tu... sampai comot2 gitu. Siap lap2 kat badan,baju dan seluar dia pulak tuh...terus Ibu teringat kat contest mama Fia nih..terus berlari ambik kamera.

Tapi malam tu Dalila cam tak berapa mau bergambar, terlalu asyik nak tengok TV jugak, suruh duduk diam2 pun dia tak nak, sebab tu lah banyak gambar 'gegar2" gini.


Bagi sesiapa yg nak join jugak contest Mama Fia dan Ibu Adam ni, bolehlah klik pada banner di bawah ni.



Tarikh tutup contest: 30 Nov 2009


Photobucket

15 comments:

nurulayuni said...

slm hye ibu dalila..
ibu dalila ni rjinla join contest..
sy pon slalu dpt info psl contest dr blog ibu dalila..tenkiu ibu dalila..

Mrs. Adz said...

bagus bagus..gigihkan ibu dalila ni nak masuk contest..sama macam aku jugak..cute pic tu cuma kurang clear je..pandai dah suap sendiri ye..good luck kak dalila...dari eisya

10 said...

amboi... menepati syarat ni... comel & comot eating contest...

gigi nak tumbuh lagi ek? ok la tu... bagus2...

good luck ya...

kakngah said...

gud luck dalila.
rasanya adf dh overdos umo.. xleh joint kontes nih!

naurah makwa said...

gud luck kak..cute dalila walaupun comot2..huhu..

Mama-Danish & Sarah said...

comot2 pun tetap kiut dan chomel dalila ni tau...

gud luck ya min...

Momma Mia said...

n3 3 am ek?? gigih nyer. Good luck yer!

Momma Mia said...

n3 3 am ek?? gigih nyer. Good luck yer!

E.L.I.Z.A said...

sgt comot ok hahah tp menten kiut..gud luck dalila >_<

Intan said...

Budak comel yg sgt comot...gud luck sayang!

Mummy Haziqah Kafiah said...

hai.. sedapnya dia mamam biskut smpi menjilat jari..

dah naik gebu pipi tu.. hehehee...

mummy dah review.. nnt kan update dr kami..

thanks for joining n gud luck!

-DiraDiya- said...

wahhh..
dalila dpt sokongan mantopp ye..
good luck dalila n ibunya..
ekceli ibu adam pn dh lm follow ibu dalila.. tp ni 1st time tggal jejak..

maya amir said...

tiap kali masuk sini, tgk kan dalila.. geramnye laa..hehehe... die tetap comel walaupun comot!heheh

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang comot dan cute gitu.. good luck ya..

[-suziey-] said...

waa gigih ibu dalila masukkan contest..semoga menang yek..comel sagt arifa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...