nak join? klik banner ni yer

Wednesday, November 25, 2009

@ Contest Anak Dara ku Bertocang by SitiSifir10

Ibu dah giler bercontest skgr..hahaha..Kali ni Ibu masuk pula contest Kak SitiSifir10. Berkenan sgt dengan tajuk contest ni sebab memang anak dara Ibu ni selalu Ibu tocangkan rambutnyer..w/pun dalam rumah saja. Sebab kepalanya jenis cepat berpeluh, maka kalo tak tocang/ikat rambut tu akan kelihatan kusut masai dan basah dan berbau masham dek kerana peluh yg meleleh2 tu. Lagi satu, bila bertocang ni, anak dara Ibu akan kelihatan lebih kemas...hihihi


Banner contest kali ni..gambar Arwa yg comey bertocang.



Maka, Ibu ingin mempertaruhkan gambar terkini Dalila yg bertocang seperti dibawah ini.


Nama: Arifa Dalila Mohd Fadli
Tarikh Lahir: 23 Sept 08
Umur skrg: 14 bulan



Jom kita memeriahkan contest Kak SitiSifir10 kali ni.

TERIMA KASIH
juga kepada FITRAH CINTA kerana sama2 menaja hadiah untuk kali ni.





Photobucket

5 comments:

Mrs. Adz said...

ala comelnye dia..good luck dalila

Intan said...

Alaaaa comel momel nyeeee...gud luck sayang :D

10 said...

alahai... dalila ni tocang ke x tocang ke mesti maintain cute je...

good luck...

Sitisifir10 said...

Link dari blogslit ke Fitrah cinta ada di mana ye? Huhu...cari2 tak jumpa..jika dapat mesej ni, bgtau saya ye di mana...tapi gambar saya update dulu ekss

sari said...

salam ibu arifa n arifa yg comey...
ksari dah jenguk tocang arifa tu..
geram kat pipi la..
gud luck sayg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...