nak join? klik banner ni yer

Friday, September 3, 2010

@ Ibu Hantar Dalila kat Majalah Pa&Ma

Bulan lepas saya rasa ramai kawan2 blogger yang hantar gambar puteri2 mereka kat webside Majalah Pa&Ma. Saya ada jugak intai2 webside tu..ternampak bahagian "Selamat Hari Jadi".. terus rasa nak hantar gambar Dalila untuk segment tu.. alah..saje nak buat kenangan birthday Dalila kali ni..ingat nak 'print screen' lah kalo penyertaan saya diterima.

Tapi satu hari kelmarin godek2 tak reti jugak nak masuk segment "selamat Hari Jadi" tu. Last2 saya submit saja gambar Dalila kat segment "peraduan Bayi Bulan ini" kelmarin. Pagi tadi buka tengok penyertaan saya diterima..tapi segment ni kena undi2 pula..tak de niat pun nak masuk contest kat web side tu.. dah lah main undi2 pulak tu...confirm kalah awal.

Kalau sape2 free.. klik SINI untuk ke webside Majalah Pa&Ma tu..

saya tak mengharapkan sebarang undian.. tapi kalo ada yang sudi mengundi.. saya ucapkan Jutaan Terima Kasih :)

Arifa Dalilah
Perempuan
23/09/2008




photobucket

17 comments:

AshAnas said...

Aunty shira vote dalila ek!

Ummi Eisya said...

comel...nanti auntie undi k..

Rozy said...

dah undi dah.. 3x lagii
tp cam xbetul jaa cara undian tu sebab bley undi banyak kali...

Farra Dhelina said...

nnti aunt gi vote ye utk na o mei aunt ni! :-)

gdluck taw

miera said...

cute2..alieya pun masuk gak..tp yg tak best sb kena undi.. =( sja ja try..mana tau ada rezeki..hi.hii

zura@iwan said...

semoga dalila bjaya ye...

ibu WaWa said...

Good luck Dalila.
Nanti acik Wa undi ye...

ibu_BatRiSya @wardah said...

yg birthday tu agaknye die pilih rawak kut...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ood luck...nanti aunty undi yer..

Ain said...

nanti aunty vote untuk dalila....

kemenangan tak semestinya bergantung pada undi min, markah juri lagi tinggi....

papepun, gud luck....

e.l.i.z.@ said...

mesti la vote..dalila yg comel ni mmg deserve =)

ummuabdullahsyaakir said...

Dah lma tak dtg sni..rindu Dalila dgn ibunya.^_^

Nnt auntie tolong vote yea...Good luck dear..

YatieJay said...

Apasal akak takleh bukak link tu ek? Pagi2 buta ni 'lembap' sket kot...

Nway, good luck to Dalila! Nanti kalau boleh bukak nanti aunty vote ya....

SyidaGorjes said...

vote utk dalila!

10 said...

dah 200++ lebih undian utk dalila... good luck...

mamaAliff @ salmi said...

da undi.. :)

mamaAliff @ salmi said...

a'ah btl la..undian tu leh click2 byk kali la huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...