nak join? klik banner ni yer

Tuesday, September 14, 2010

@ e-Kad RAYA untuk Semua- STICKY MODE


***STICKEY MODE until 14 Sept 2010***


Salam lebaran semua,
Saya mewakili keluarga saya mengmbil kesempatan ingin mengucapkan..

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI
MAAF ZAHIR dan BATIN

kepada semua kawan2 dan kenalan2 diluar sana termasuk juga kepada pengujung BLOG IBU ARIFA yang dikasihi semua. Ampun dan maaf kan kami sekiranya ada terkasar bahasa, tersinggung rasa atau terkurang di mana-mana...sama ada  sengaja atau tidak sengaja sepanjang perkenalan kita ini.

Untuk rakan2 blogger saya semua..sudikanlah menerima e-kad raya saya ini..sebagai pengganti diri semperna lebaran yang bakal manjelang nanti. Kami akan balik bercuti raya di Kedah pada hari raya ke-2 sehingga ke-4. Raya pertama dan raya ke-5, ke-6 (dan seterusnya) kami beraya di Penang.

photobucket

19 comments:

MRS. K said...

selamat hari raya!!

comel dalila pakai baju kurung

kakyong said...

selamat hari raya.. cantiknya e-card ni...

jemput juga ambil kad raya di blog kakyong

Zaidah said...

selamat hari raya jugak untuk ibu...maaf zahir n batin...

ibu WaWa said...

Saam Aidilfitri, maaf zahir dan batin juga kak wa sekeluarga tujukan khas buat Min sekeluarga.

Balik kampung nanti berhati2 di jalanraya.

miera said...

selamat hari raya kak min..maaf zahir dan batin.. =)

Huda said...

cantik sgt..selamat hari raya juga..jemput ke umah beraya :)

SyidaGorjes said...

semua org buat kad raya.tp akak tak pandai nak buat *nanges*.

nak request yang hard copy bole tak?hehehehehe

Farra Dhelina said...

slmt hr ry kak min..

pndai akk buat ekad..sy tak fandaiii.. huhu

Ummi Eisya said...

selamat hari raya juga..maaf kalau ada terkasar bahasa sepanjang perkenalan kita ni..

cun nye dalila pakai baju kurung..

wei,aku tak sempat la nak wat kad raya..klu tahun lepas punya leh tak..hihiii

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selamat hari raya...maaf zahir dan batin...

kalau ader salah silap tu kira 0-0 yer

10 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri... cantek baju raya dalila...

rynas said...

ala..la..comeinya dalila pakai baju kurung

Izan Ishak said...

salam aidilfitri untuk min n famili ye...maaf zahir batin dari kak izan juga~~

**comel tu dalila pakai baju kurung~

mama tisya said...

slamat hari raya...nanti kita gantung kad raya ye..tq dh gantung kad raya kita

YatieJay said...

Salam Min....
Kalau jadual raya pertama akak tak padat, nak jugak akak jumpa Min dan Dalila. Tahun ni giliran balik Penang dulu...

Nway, akak nak ucapkan Selamat Hari Raya utk Min sekeluarga. Ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa sepanjang setahun++ kita kenal kat alam maya ni.

kerangRebus said...

tengs!
selamat hari raye jugak!
kim salam kat si kecil ye~~
0_0

Nadiah Sidek said...

selamat hari raya..maaf zahir batin. saya ambil ye kad raya comel tu :)

mamawana said...

Cantikkkk....nak kad raya...nak kueh raya.

firahadifa said...

selamat hari raye.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...