nak join? klik banner ni yer

Wednesday, September 8, 2010

@Berbuka Puasa Bersama 2 family Bloggers

Tarikh dan Hari: 4 Sept 2010 (Sabtu)
Tempat: Restoran Aidys, Bertam (Pulau Pinang)
Kahadiran: 1. Family kami
                  2. Family Miera
                  3. Family Aten (lewat)

Wah..intro entry dah macam buat minit meeting zaman sekolah dulu2 jer. Sebenarnyer nak cerita pasal majlis berbuka puasa kami bersama dengan family Miera dan family Aten aritu. Tak de plan awal pun dengan mereka ni, just saya call mereka berdua sehari sebelumnya...untuk mengajak berbuka puasa bersama. Kebetulan 'ada hal' nak ke sana (Bertam).

Kami berjanji temu di restoran yang telah Miera booking. Sampai sana jam 7ptg, semua makanan telah dihidang. Family Aten sampai lewat sikit, sampai selepas waktu berbuka puasa. So, silalah tengoklah antara gambar2 yang saya ambik haritu. Sorry..tak berapa terang..guna kamera biasa plus kedai tu pun memang guna cahaya lampu romantik saja.

menu hari tu

lagi gambar makanan

Suka nyer tengok senyuman Alieya tu..

Hawa yang baru sampai bergambar dengan Alieya dan Dalila

Dalila sedang sembang2 dengan Hawa

Alieya senyummm..aunty nak ambik gambar ni..

Dalila buat pose apa tu sayang?

Tiga anak dara yang telah dipertemukan hari itu.

Gambar gathering berbuka puasa tahun ni..best!!




photobucket

6 comments:

SyidaGorjes said...

nape akak takde dlm ini gambar?hihihi

ibu WaWa said...

Bestnye Min, kak Wa tak tahu bila lagi boleh berbuka puasa macam ni dgn kawan2 memandangkan anak2 yang masih lasak.

10 said...

hehehehe... mmg selalu lambat...

p/s: malam tu hawa demam balik... kaki dan tangan sejuk sgt tapi badan dan muka panas...

Ummi Eisya said...

bestnye dapat berbuka ngan member..geng blogger lak tu..masing-masing ada anak..mesti lagi meriah..dapat la dalila kawan ngan hawa dan alieya tu..dalila makin cute la rambut macam tu..macam mia sara lak..hihihii

kakyong said...

bestnya dpt makan2 dgn kwn2.. meriah..

Farra Dhelina said...

ee comel tul la dalila ni..

sy klu tgok putri sarah, mesti igt dalila kak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...