nak join? klik banner ni yer

Monday, May 2, 2011

@ entry testing-testing

Salam sejahtera semua.
Ni 1st entry, testing tulis guna iphone.

Nak test sekali upload pic dalila jgk ni.


Gambar fresh dr queensbay mall.

11 comments:

Farra Dhelina said...

senang lah lepas ni nk update blog ;)

ecamajasara said...

wah..bezkan?bole update blog di mane2...saye suke..saye suke...

Ummi Eisya&Amani said...

itu dia..iphone dah ditgn ye..tahniah dgn gajet baru tu..

SyidaGorjes said...

best tak pakai ip4?

Ema said...

best tu bole pakai iphone... hehehehe

mama tims said...

salam..tak penah lg tulis entry pakai hp...heheh..

ibu_Arifa said...

@Farra Dhelina: huhuhu..harap2 nyer gitu lah... :)

@ecamajasara: hihihi...saya pun suka jgk. thanks to Abah yang hadiahkan benda ni.

ibu_Arifa said...

@Ummie Eisya: hihihi...terima kasih Fara :)

@SyidaGorjes: Best jgk kak syida..mujur ada stock lagi..sbb next week nak keluar Ip4 warna putih dah..kalo tak sure grab BB mcm kak syida dah kelmarin.

ibu_Arifa said...

@Ema: best lah..ni 1st time merasa ber blog/FB guna handfon..wuhuuu..mcm tak mo tido nak main ip.

@Mama tims:wa'salam.. saya pun ni lah entry 1st saya try buat...masih kekok lagi nak taip panjang2.kt FB lum try lagi ni.

mariaariffbaby.com said...

wah..besh kan!
kita pun bila ada masa update wordpress @ BB jek
:)

Putra Mama said...

Oooo.. gune blogspace yer.. nnt nak try lah.. nk test mane paling senang.. iBlogger ke blogpace..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...