nak join? klik banner ni yer

Monday, May 9, 2011

@ Saya dah ada 2 mug KitKat :)

Hihihi.. Dah 2 minggu berturut-turut saya beli kitkat. Sebab boleh dapat mug free yang cantik. Warna merah terang lagi you.. I like!!.. Boleh bawa ke tempat keje saya nanti.



Ni lah hasil koleksi saya sejak 2 minggu ni. Cantik tak?




Mesti beli pek kitkat yang ada label mcm ni yer baru boleh dapat.. 
1 pek kitkat = 1 mug



sapa suka makan kitkat jugak..angkat tangan/keyboard!!!!
hihihihi...jangan marah ye..


10 comments:

.::Lynn::. said...

nak beli jugak la...

SyidaGorjes said...

nak beli bape banyak ni?nak jugak!

Mamachia said...

mau pegi carilah malam ni sambil shoping..

Cik Sue said...

cawan nescafe x ado ker???..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

comel nyerrr...nak kena beli nie..

mariaariffbaby.com said...

wah...menarik!!

ibu_Arifa said...

@.:Lynn:. hihi..cepat..nanti habis stok pulak mug ni.

@SyidaGorjes: saya dah update dah kat entry tu kak, beli 1 pek, dapat 1 mug.

ibu_Arifa said...

@MamaChia: bagus2..sekali sekala mereka nak bagi mug free kan..hihihi

@CikSue: Nescafe tak tahu pulak..sbb tak minum. tapi warna nye sama kan...merah you!!

ibu_Arifa said...

@Be Simple Beb(BSB) - threeQ: tu lah..cantik kan..segar jer merahnyer tu.

@ mariaariffbaby.com: hihihi..cepatlah 'grab' 1 atau 2 mug merah ni..buat koleksi brg free.

Sharifah Norizan Syed A Kadir said...

alahai.. best nyer.. minat memang kumpul mug free2 nih.. tp rase nyer cam tak sampai jek kit kat ni kat sabah.. huhuhu.. nnti la try cri kat 1B

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...