nak join? klik banner ni yer

Tuesday, May 10, 2011

@ Gambar Dalila dalam Majalah Mami Baby

Terlebih dahulu nak ucapkan "terima kasih" buat blogger ZieFauzi yang bagitahu gambar Dalila ada kat dalam majalah Mami Baby minggu lepas. Ya, memang saya ada hantar gambar Dalila kat majalah ni..saja suka2mencuba nasib, setelah melihat 2-3 orang blogger kita (terutamanya Anje dan MamaZhafran) buat entry berkenaan dengan ini. Tak sangka pulak akan terpilih pada bulan May sebab saya hantar guna pos biasa saja...pakai setem 60 sen pada bulan awal Mac lepas.

cover depan majalah Mami Baby bulan Mei- Sari Yanti

Gambar Dalila terpilih dalam ruangan "Percutian Ceria bersama FIFFY".. terima kasih Fifffy

gambar asal yang dihantar

Syukur alhamdulillah...suka giler saya sebab 1st time tengok gambar anak sendiri kat majalah. Hihihi..gambar ni di ambil semasa kami ke Taman Rimba di Teluk Bahang, Pulau Pinang. 1st time bawa Dalila datang sini, tengok pokok-pokok...redup dan nyaman jer suasana.




18 comments:

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

alaaa comel nyer dalila nie... bestkan kalau gambor anak2 dpt masuk magazine...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya balqis pun pernah masuk majalah untuk ruangan ni...tahniah k

SyidaGorjes said...

bestnye!dalila masuk mags.aqid tak pernah pun.tp akak je slalu.heheheehe

Nadiah Sidek said...

tahniah terpilih! :)

Putra Mama said...

boleh buat kenangan spnjang hayat ni.. ;)

Gieyana said...

Tahniah2..pic tue mmg cantik n Dalila nmpaj comeyy..:)

mamaAliff @ salmi said...

wah bestnya masuk magz...heheh..thniah ek...comeynye dalila...

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... pemes sudah dalila nih...
chumel dalila senyum gitu...

AnneRaini said...

dalila ni memang comel sgt...geram tgk die...glemer la lepas ni ye..hehehe

mamamuhammad said...

itu la.saya pegi expo mom n baby that day n beli magazine mami baby.baca n baca ternampak plak tapi x online so mcm mana nak bgtau..huhubest tau masuk contest/ape2 by mami n baby coz selalu jek menang/rezeki namenye..tahniah dalila!!

Huda said...

bestnye masuk magazine :) cute sgt dalila..

ummiarissa said...

seronokkan tengok gambar anak dalam majalah...dulu waktu anak-anak kecil rajin juga hantar ke majalah...tapi sekarang ni walaupun yang kecil dah besar,ada lagi 2 orang yang kecil...tak da masa je..

dilazfamily said...

wah seronok yer.
qistina lum pernah dapat masuk ruangan nie.
datanglah blog dilaz

Ohno!!! said...

cute...hehe...nway, tahniah..

ibu MZW @ farah idayu said...

bestnyer dalila dpt masuk mags ;) comel sgt2! pasni anta lagi byk pics dia eh ibu..leh tgk gmbr dalila lagi dlm mags..hehe~

Mamachia said...

comelnya Dalila, tahniah iya ...

Wansteddy Tales said...

Wajah Arifa Dalila ni masuk gambar. Buatlah apa aksi pn tetap menangkap mata. fotogenik org kata :D

ibu_Arifa said...

terima kasih semua yang sudi drop komen..hihihi..saje2 sekali sekala nak hantar gambar dia ke mag...buat kenang-kenangan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...