nak join? klik banner ni yer

Wednesday, April 27, 2011

@ Video Aksi Dalila -2 tahun 6 bulan

Lama jugak rasanya saya tak upload video Dalila kat blog ni kan. Haaa.. bagi aunty dan kawan Dalila yang rindu nak tengok gelagat Dalila sekarang ni.. jom kita kita layan video tu sekarang.

Video ni saya rekod tanpa Dalila sedar, dalam kereka nak ke Komtar..dah dari mula masuk kereta dia dok sibuk nyanyi2..kira-kira... baru teringat nak rekod/videokan. Macam ni lah Dalila kat rumah, tu korang tak tengok dia nari-nari lagi tu..lagi dasyat :P hihihi... Kat rumah pengasuh pun dia macam ni tau. Saya call saje nak cakap dengan pengasuh, memang dengar suara Dalila nyanyi2 cam ni..enjoy jer pun dia kat sana.

video
dia count!..sekarang dah boleh count sampai 20 dah.. yey!

video
nyanyi2 pulak..



Kami ke komtar nak servey kain untuk buat baju raya... Target early May ni mesti dah kena beli kain dah. Nak cari taylor nyer lagi pastu..huhuhu..sape lah nak jd tailor kami tahun ni?


2 comments:

BabyIntan said...

Adohai becoknya mulut si comel nie tau! Cute sgt dia nyanyi twinkle-twinkle tu :D

Pandai dah kiro...clever girl dalila!

Latest n3: Arissa Di Cium Kucing Biru!

apik pehe said...

hehe..memang sah biler dah besar nanti jadi penyanyi terkenal..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...