nak join? klik banner ni yer

Saturday, April 16, 2011

@ Kad ATM BSN Hilang.


Aduh..entah macam mana boleh TER'hilang pulak kad atm BSN ni..tadi elok jer saya pegang masa nak masuk Giant...ingatkan dah masuk kocek..check2.. tak jumpa pulak.

Balik rumah terus nak call buat report kat BSN. Bukak web side BSN tak dapat2..macam ada problem jer web side BSN tu...tapi mujur boleh dapat cari nombor telefon BSN cawangan Goergtown, call then baru dapat call BSN kat KL tu. Bertingkat2 untuk buat 1 aduan kehilangan kad ni. Aduii..
Haa..ni no untuk buat aduan apa2 berkenaan BSN yer kawan2. Nanti tak de lah korang tercari2 macam saya tadi, dah ler risau dengan berjuta duit dalam akaun tu..(berjuta ler konon..juta rupiah jer :p ) call je no. ni terus.

03-21425258
atau 
03-021425866



8 comments:

rynas said...

susahnya nak kuar duit kalau kad hilang. pernah jg husband tertinggal kat ATm maybank kat bank..huru hara sekejap tapi esoknya terus g buat...sekejap jer terus dapat...lega...

=sz= said...

haru gak tu kad atm hilang,
semoga cepat2 dapat gantinya ye min..

amacam keje baru min?

makin sangatttt chumillllaa dalila!
(entry lepas di kg)

AshAnas said...

kene buat baru ke kak min?

BabyIntan said...

Hu hu hu...kad atm hilang ke min! Mmg penting kena ada contact no bank atm dlm h/phone kita coz kalau hilang mcm nie blh cepat2 call terus.

Wlupon duit yg ado tu 'juta rupiah' sajork, totap duit gak tu kan...

Latest n3: Ampaian Kain-Casa Chenta!

mamamuhammad said...

ish...bahay ni...saya pun pnh hilang atm kad tapi lps tu jumpa.hbs kembo 1 rumah cari..risau kot2 org dah berjaya bebelanja sakan dgn savings kita...mudah2an x apa2 la..

ibu_Arifa said...

@rynas: tulah..ni nak kena gi bank semula pulak ni. sabar jer lah..benda nak jd kan.

@=sz=: tengoklah nanti kalo sempat, nk gi wat baru.
keje baru? best..tp mula2 ni xde kerje lagi..dok saja2 dan ronda2 kawasan jer lah..mcm YB dah sejak 2 hari ni. hihihi.
Terima kasih kak suziey.

ibu_Arifa said...

@AshAnas: kena wat baru lah kalo nak senang. kalo tak wat nak keluar duit kena isi form,ambik nombor bagai. ni pun tak sempat nak gi wat baru lagi ni.

@BabyIntan: Tulah kak intan..saya pun tak simpan no bank tu..balik ingatkan senang jer nak dapat nombor tel bank tu...berpeluh jugak lah mencari kat google.

ibu_Arifa said...

@mamamuhammad: huhuhu..hilang dalam rumah ke? mujur jumpa balik kan. saya nyer kad, kena tunggu gi wat baru lah...entah bila free sbb dah keje ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...