nak join? klik banner ni yer

Tuesday, December 21, 2010

@ Stail Rambut Terkini: Bertocang ala2 Mickey Mouse

Inilah stail rambut terkini Dalila yer.. sekarang dia dah makin mau di tocangkan rambutnyer..  Kalau sebelum ni..jangan harap ler kita leh main rambut dia.. sure dia lari satu rumah. Adehh..
Sekarang bila rambut dah makin panjang, saya pulak selalu bagi Dalila pilihan.. "kalo tak nak ikat rambut.. nanti rambut masuk mata.. kita potong  jer rambut tu nak?. Pastu dia akan geleng2 kepala...tak mau potong! "Kalo tak mau potong rambut tu..kena bagi Ibu ikat...boleh?" Terus dia bagi saya ikat rambut dia sekarang.

muka bila dah "biasa" kena tocang

sukalah tu, ada tocang ala2 telinga mickey mouse tu. hihihihi

opss!!  haa..malu lah tu..tutup2 mulut gitu tu

Kalau sebelum ni, saya buat kan tocang "pokok kelapa" kat tengah2 kepala dia tu. tp bila dah tinggi dan agak besar pulak saiz pokok kelapa tu...saya try buat tocang dua gini..ala2 telinga mickey mouse ni. Sebut ajer mickey mouse..apa2 saja dia suka..cartoon fav dia lah katakan..

Rambut kat belakang pun dah lepas paras bahu, Ingat kalo di atak ruam2 lagi mcm dulu2..nak simpan panjang jer rambut tu...tapi hari2 kena rajin ikat lah kan. Hihihi.. leh beli sepit rambut yang cantik2 nanti.


photobucket


18 comments:

Ummi Eisya said...

comel..cute...bagus la dalila dah makin suka pakai sepit ngan ikat rambut..

terbalik lak ngan eisya..dulu suka,sekarang ni susah skit..memula nak la,pastu nanti dia suh cabut..panas dia kata..ada-ada je idea dia tak nak pakai..

kakngah said...

gegirl kan... mcm blh digayakan..
makin cute dalila...

Salina@IbuAqil said...

Ya Allah comelnya anak dara ni.. hihihihi cute betoi.. ;o)

Huda said...

comel sgt dalila bertocang 2 :)

~Ifa~ said...

mickey mouse.hehehe.cantik ikat rambut cm tuh.

Momma Mia said...

huhu so gojes laaa
bleh try kat mia ler
dak tu sangat susah mau ikat rambut...
katanya akit laaa
geram jer

mama rifQy said...

chanteq sangat dalilaaaaaaaaaa..serius! Cute!!

Riny Fadzill said...

Dalila cute sangat...

Farra Dhelina said...

tebal rambut dalila ye kak..

SyidaGorjes said...

best kalau ada anak pompuan, dapatla pakaikan sepit, ikat rambut bagai.(sila baca nada jeles,heheheh).

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, comel nyer Dalila tocang 2. kalau letak reben besar lagi cantik.

mamaacha said...

comel betullah budak tu......Acha x mau ikat2 rambut

♥Azie♥ said...

COMELNYE IKAT TOCANG

YatieJay said...

Kejap je dah panjang rambut dalila kan? Bila dah ikat macam ni baru perasan....

chekna @ mama ziyad said...

ala.. tomeinya dia ikat tocang camtu...

mamaAliff @ salmi said...

dalila sgtlah comel ikat tocang tu..hihi geram cikmie tgkkkkk :)

10 said...

nampak lain la dalila sekarang...

Nazz@Purple said...

cute!=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...