nak join? klik banner ni yer

Wednesday, June 29, 2011

@ Aku Yang Rajin: Tukar Header Blog

Hihihi...malam tadi saya dilanda kerajinan. Tetiba rasa nak tukar header blog pulak. Nak try yang transperent pulak. Hihihi..okey tak? Saya guna photoshop. Senang je nak buat ni...tak perlu pening2 nak buat/fikir blackground dan yang penting, step last sekali time nak save, korang kena save lah dalam .PNG file. Kalau guna JPEG... maka akan jadi putihlah warna blackgroundnya tu.

 cantik tak header baru saya ni? simple je kan..

babai header lama...jasa mu kami kenang!




16 comments:

AiNeRzA said...

Warna warni!!!hoyeeeeeeee~~

zaidah said...

cantiklah min...comelnyer gambar anak dara tu...

Huda said...

cantik sgt :) huda suka :) hehehe..lama x godek2 photoshop..ikut mood gak :)

MisS HoNeY said...

cantik2.. :)

mommyYen said...

memang sweet la,tambah dgn senyum anak dara ni,makin la berseri-seri..hihiks..

☀ Izzaty Hedry☀ said...

header ni lagi cantik lah sis.!.. zaty suka tengok.. simple + kemas...^.^

Ummi Eisya&Amani said...

cun wei,jeles..bila aku nak tukar ni..adeiiii

Rozy said...

cantik sangat!!

myshamiera ventures said...

cantik nyer kak min..miera xpandai guna potoshop..hi.hii

miera said...

cantiknyer kak min..miera tak pandai guna photoshop nie..hi.hii..rajin kak min deko2..

mamaAliff @ salmi said...

simple but sgt ceria..colorful..hehe..watkan satu utk mama aliff jgk? ekekek...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

Comel sangat!tambah ade penyeri anak dara tu..

Ya ALya said...

memang cantik....ibu arifa memang pandai.....hasil pun tip top....

kakyong said...

comel header baru ni.. yang simple tu yg nampak lebih comel..

deena said...

cantiknye.. header..nnti nk try jgk la…hehe

Umi Nazrah said...

salam singgah. header tu saiz berapa ye? boleh bagitau tak? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...