nak join? klik banner ni yer

Wednesday, June 8, 2011

@ Boing: getah ikat rambut

Tak sampat nak update blog sejak kembali berkerja dan tinggal di rumah MIL ni. Banyak story mori tapi tak sempat nak buat entry. Huhuhu. So, another short entry guna hp, dan Penang free wi-fi.



Nak kongsi dengan korang tentang getah ikat rambut ni. Brand Boing. Biasalah, dah ada anak perempuan ni, mesti nak ada aksesori bagai, termasuk juga aksesori di bahagian kepala. Rambut my Dalila dah makin panjang, so harus di ikat agar kemas dan tidak panas. Plus Ibunya pun rajin nak men'tocangkan then letak sepit bagai sebenarnya..hihihi.

Kalau korang suka guna getah rambut jenis 'getah' mcm dalam gambar diatas tu, saya nak syorkan jenama Boing ni. Tahan lasak, ikat lama2 then esok pakai lagi, lusa guna lagi pun still okey. Tak mudah putus or kendur/rosak. Harga 1 paket pun dlm RM1 je.

Okey lah..itu jer. Nanti tulis lagi dah xjadi short entry la pulak..ngee ngee.. Okey semua...daaaaaaaaaa.

10 comments:

zaidah said...

anak akak rambut tak sempat panjang min....asyik nak potong aje so memang pendek memanjang....tak bleh lah nak bli getah..beli sepit aje...

.::Lynn::. said...

getah rambut skrg baru nak ikat dah putus, dah kembang...nak try la getah boing

Ummi Eisya&Amani said...

rindu ngan dalila..mmg getah selalu aku pakai buang..sbb asyik hilang je..hihjii

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty peminat getah ney ... !.=)..
klu p pasar mlm mesty bli .. buat hiasan .. smpai kena maah ngn mama..:P.

sis jom join ga zaty ..:)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/mini-ga-by-izzaty-hedry.html

Farra Dhelina said...

qaseh mmg ssh nak ikat rambut kak..

*dh lama tak dtg sini.. mcmn dgn keje? best tak kak?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

boleh nanti try..tapi BSB & Qistina rambut pendik.

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhu..my ecah tak suka ikat rambut la yang..

so, kerja kita trim jek rambut dia..
:)

ibu_Arifa said...

@Zaidah: hihihi..tulah..mmg ingat nak potong jgk tp dia dan abah dia tak nak kasi potong...so kena ikat sajalah.

@Lynn: betul2..saya pun dah banyak kali try/beli tapi sejak guna brand ni..mmg puas hati.

ibu_Arifa said...

@UmmiEisya: aku pun rindu dgn ko dan rakan2 blogging semua. getah ni kacik je..mmg senang nak hilang. mujur murah jer harganya.

@Izzaty Hedry: ooo yer ker..nnt try boing pulak yer..sure puas hati.

ibu_Arifa said...

@Farra: kerja so far..best! bwk yg kena belajar sbb mmg 100% benda baru yg tak pernah jumpa/tau pun sejak akak hidup 29 tahun ni.hihihi

@Be simple Beb: hihihi..rambut pendek kena tunggu panjang dulu la baru boleh try...ekekeke

@Mariaaiffbabay: dulu2 anak saya pun tak suka ikat rambut...skrg dah boleh bg kerja sama sbb saya ugut nak potong rambut dia sambil tunjuk gunting besar...kejam tak? ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...