nak join? klik banner ni yer

Wednesday, June 1, 2011

@ Wordless Wednesday: Gaji Pertama ku

Dah satu 1hb hari ni.. ekekek...saya suka..sebab gaji saya dah masuk malam tadi. Sekarang dok tersenyum2 fikir nak shopping apa dengan duit gaji sendiri nih. 4hb ni Jusco members Day pulak...memang kenalah dengan "status poket" plus mood nak bershopping ni.. Apa yang saya nak shopping ek?

shopping baju saya dan baju Dalila

 shopping kasut dan bag..  ngeee..ngee..


perfume..wuhuuu..


Hihihi..amboi..syoknyer daku berangan2..Tapi semua setelah ditolak bahagian untuk mak ayah. Kasi berkat sikit duit gaji pertamaku ini. Alhamdulillah.. syukur kurniaan mu Ya Allah..



errr..ada sape2 nak teman shopping tak? hihihi



8 comments:

blog-tips-kurus said...

jom! jom!!!!!!!! :-)
*wanita.. baju.. h/bag.. kasut.. perfume = sukar dipisahkan!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

biar sikit janji berkat...

nasazfrog... said...

yup nak temankan boleh..... wah klu time gaji je mesti nak shoppingkan,, yup best2

Ummi Eisya&Amani said...

saya nak teman..hihi..

geng,pe cite pakai sk2..citelah skit..

Gieyana said...

jom kita sopping sm2 nak..akak gj on 30 ritu..igt nk ke I-avenue mlm nie..misi mencari compact powder..kekeke

mariaariffbaby.com said...

jom gak la.. (even kita kat jb) :p

tahniah !

Ummi Salsabila said...

jom jom..siapa tanak shopping! selalu shopping dgn hubby je.kalo shopping dgn org pompuan lg best kan!.

rynas said...

alhamdulillah boleh bershoping dengan gembiranya hehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...